Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pepik United FC Dzikie Kabanosy
Nowa Tactiek Pro 2
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27 gemiddelde waardering 49.4
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen goed
zwak Verdedigen solide


3e minuut.
Nəcəfsoy passt de bal zonder na te denken. Infante probeert naar een medespeler te passen. Sołdecki rent richting de bal. Zasusz verovert de bal door een tackle van achteren. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Mainardi onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rožanskas. Mainardi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mainardi met een snel genomen vrije trap. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. Ludwiczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepik United - FC Dzikie Kabanosy 0:1

11e minuut.
Łęgowski probeert de bal met de borst te controleren. Zasusz rent richting de bal. Kosnowski begaat een overtreding. Kosnowski krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Aleksandrović probeert naar een medespeler te passen. Catarrinho rent richting de bal. Catarrinho passt de bal zonder na te denken. Zasusz rent richting de bal. Zasusz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mares probeert de bal met de borst te controleren. Infante rent richting de bal. Infante passt de bal in één keer door. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. Ludwiczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Mainardi geeft een lange en hoge pass. Temel kopt de bal weg. Klungelig pakt Łęgowski de bal. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Nəcəfsoy passt de bal in één keer door. Temel rent richting de bal. Temel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tustanowski de bal onder controle te krijgen. Ludwiczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepik United - FC Dzikie Kabanosy 0:2

28e minuut.
Catarrinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zasusz is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Gradkowski ... Strafschop! Zasusz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Infante legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepik United - FC Dzikie Kabanosy 0:3

38e minuut.
Tustanowski speelt de bal door. Catarrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarrinho geeft een lange en hoge pass. Temel is nu in balbezit. Temel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Infante met een sublieme pass. Sołdecki rent richting de bal. Zasusz verovert de bal door een tackle van achteren. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. Ludwiczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Daar is Catarrinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catarrinho geeft de bal voor. Temel kopt de bal weg. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepik United - FC Dzikie Kabanosy 0:4

44e minuut.
Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Catarrinho passt de bal zonder na te denken. Zasusz rent richting de bal. Zasusz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Temel is nu in balbezit. Temel draait met de bal, schiet en ... Ludwiczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepik United - FC Dzikie Kabanosy 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepik United 75%, FC Dzikie Kabanosy 25%.
Pepik United - FC Dzikie Kabanosy 0:5

46e minuut.
Aleksandrović geeft een lange en hoge pass. Temel kopt de bal weg. Daar is Zasusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zasusz draait met de bal, schiet en ... Ludwiczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

49e minuut.
Tustanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel verovert de bal door een tackle van achteren. Temel geeft de bal voor. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Drzewoszewski geeft een lange en hoge pass. Mainardi met een sublieme pass. Infante rent richting de bal. Zasusz rent richting de bal. Zasusz schiet op doel. Ludwiczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepik United - FC Dzikie Kabanosy 0:6

57e minuut.
Casagrande kopt de bal weg. Corona met een sublieme pass. Catarrinho speelt de bal door. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pepik United - FC Dzikie Kabanosy 0:7

59e minuut.
Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Infante speelt de bal door. Zasusz rent richting de bal. Zasusz draait met de bal, schiet en ... Ludwiczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepik United - FC Dzikie Kabanosy 0:8

60e minuut.
Infante speelt de bal door. Catarrinho controleert de bal met de borst. Catarrinho geeft de bal voor. Zasusz rent richting de bal. Zasusz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Catarrinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gradkowski rent richting de bal. Zasusz onderschept slim de pass. Zasusz geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepik United - FC Dzikie Kabanosy 0:9

68e minuut.
Zasusz is nu in balbezit. Temel rent richting de bal. Infante is nu in balbezit. Infante draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Mainardi geeft de bal voor. Temel kopt de bal weg. Sołdecki heeft problemen om de bal te vangen. Zasusz rent richting de bal. Zasusz draait met de bal, schiet en ... Ludwiczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Catarrinho kopt de bal weg. Zasusz is nu in balbezit. Sołdecki is nu in balbezit. Zasusz onderschept slim de pass. Zasusz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Corona geeft een lange en hoge pass. Daar is Sołdecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel schiet op doel. Ludwiczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepik United - FC Dzikie Kabanosy 0:10

88e minuut.
Infante is nu in balbezit. Infante speelt de bal door. Zasusz rent richting de bal. Zasusz schiet op doel. Ludwiczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepik United - FC Dzikie Kabanosy 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepik United 69%, FC Dzikie Kabanosy 31%.
Pepik United - FC Dzikie Kabanosy 0:11