Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZlejeCieJarzynka Ridless Empire [?]
433 Tactiek kosmoos
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.8 gemiddelde waardering 54.5
solide Schieten uitstekend
goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fichera met een snelle inworp. da Bilha geeft een hoge lob. Brene probeert de bal met de borst te controleren. Brene schiet op doel. Wielki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Šepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Šepa passt de bal zonder na te denken. Daar is da Bilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Bilha geeft een lange en hoge pass. Brene springt en kopt de bal. Paal!

12e minuut.
Froment bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopyra rent richting de bal. Stopyra passt de bal in één keer door. Brene rent richting de bal. Brene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
da Bilha passt de bal zonder na te denken. Stopyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapor rent richting de bal. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene schiet op doel. Wielki bokst de bal weg.

29e minuut.
Fichera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oviedo rent richting de bal. Oviedo passt de bal zonder na te denken. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene schiet op doel. Wielki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
da Bilha onderschept slim de pass. da Bilha met een sublieme pass. Oviedo speelt de bal door. Brene heeft problemen om de bal te vangen. Brene draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Fichera rent richting de bal. Stopyra speelt de bal door. Brene rent richting de bal. Brene draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Froment rent richting de bal. Fichera onderschept slim de pass. Fichera probeert naar een medespeler te passen. Brene rent richting de bal. Brene haalt uit met een fantastische trap. Wielki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Heavy rent richting de bal. Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano passt de bal met de wreef. Brene is nu in balbezit. Brene draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kounadis met een snelle inworp. Chiţa is nu in balbezit. da Bilha onderschept slim de pass. da Bilha geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Kapor de bal. Brene rent richting de bal. Brene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZlejeCieJarzynka - Ridless Empire [?] 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZlejeCieJarzynka 74%, Ridless Empire [?] 26%.
ZlejeCieJarzynka - Ridless Empire [?] 0:1

49e minuut.
Brene rent richting de bal. Brene probeert naar een medespeler te passen. Stopyra rent richting de bal. Stopyra draait met de bal, schiet en ... Parobczy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kounadis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gowin komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Puñales is nu in balbezit. Oviedo verovert de bal door een tackle van achteren. Oviedo probeert naar een medespeler te passen. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Wielki trapt de bal weg van het doel. Froment kopt de bal weg. Domecki is nu in balbezit. Domecki draait met de bal, schiet en ... Bizunovičius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZlejeCieJarzynka - Ridless Empire [?] 1:1

77e minuut.
da Bilha rent richting de bal. da Bilha passt de bal zonder na te denken. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo geeft de bal voor. Stopyra maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZlejeCieJarzynka - Ridless Empire [?] 1:2

82e minuut.
Froment is nu in balbezit. Fichera verovert de bal door een tackle van achteren. da Bilha probeert naar een medespeler te passen. Stopyra rent richting de bal. Stopyra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZlejeCieJarzynka 71%, Ridless Empire [?] 29%.
ZlejeCieJarzynka - Ridless Empire [?] 1:2