Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tetrahydro F.C. Sosnówka
bratanek Tactiek czyżu
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
57.3 gemiddelde waardering 45.1
formidable Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Elliotsson rent richting de bal. Prado onderschept slim de pass. Prado probeert naar een medespeler te passen. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... Muzikant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Šajin bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Prado met een sublieme pass. Mekhloufi is nu in balbezit. Mekhloufi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzikant speelt de bal door. Blom met een sublieme pass. Mekhloufi kan de bal niet met de borst controleren. Mekhloufi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Muzikant met een sublieme pass. Daar is Blom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prado probeert naar een medespeler te passen. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Deserta geeft een lange en hoge pass. Brtiš is nu in balbezit. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - F.C. Sosnówka 1:0

18e minuut.
Brtiš speelt de bal door. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado passt de bal in één keer door. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Brtiš passt de bal zonder na te denken. Prado is nu in balbezit. Prado passt de bal met de wreef. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. Muzikant bokst de bal weg.

26e minuut.
Blom is nu in balbezit. Blom geeft een hoge lob. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré schiet op doel. Muzikant probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - F.C. Sosnówka 2:0

33e minuut.
Šajin bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwieduk is nu in balbezit. Corryn begaat een overtreding. Corryn krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Prado is nu in balbezit. Prado met een sublieme pass. Saravakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré verovert de bal door een tackle van achteren. Keruzoré schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Brtiš passt de bal zonder na te denken. Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi passt de bal in één keer door. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mekhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhloufi passt de bal met de wreef. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... Muzikant maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - F.C. Sosnówka 3:0

43e minuut.
Blom speelt de bal door. Mekhloufi is nu in balbezit. Mekhloufi probeert naar een medespeler te passen. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tetrahydro 28%, F.C. Sosnówka 72%.
tetrahydro - F.C. Sosnówka 3:0

47e minuut.
Chwieduk geeft de bal voor. Brtiš is nu in balbezit. Brtiš geeft een hoge lob. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... Muzikant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. Harkányi geeft een lange en hoge pass. Blom kopt de bal weg. Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Prado met een sublieme pass. Keruzoré rent richting de bal. Saravakos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saravakos krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Hácha kopt de bal weg. Brtiš geeft de bal voor. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... Muzikant probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - F.C. Sosnówka 4:0

60e minuut.
Donaubauer komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Mekhloufi heeft problemen om de bal te vangen. Mekhloufi passt de bal in één keer door. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. Saravakos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muzikant bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - F.C. Sosnówka 5:0

68e minuut.
Donaubauer probeert naar een medespeler te passen. Mekhloufi speelt de bal door. Prado met een sublieme pass. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerroni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Keruzoré raakt geblesseerd tijdens het duel. Cerroni met een sublieme pass. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Keruzoré neemt zijn aanloop. Muzikant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Prado met een sublieme pass. Donaubauer met een sublieme pass. Mekhloufi is nu in balbezit. Mekhloufi geeft een lange en hoge pass. Keruzoré springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - F.C. Sosnówka 6:0

84e minuut.
Prado rent richting de bal. Prado passt de bal zonder na te denken. Hácha is nu in balbezit. Keruzoré onderschept slim de pass. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Brtiš heeft problemen om de bal te vangen. Brtiš passt de bal zonder na te denken. Prado speelt de bal door. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cocker rent richting de bal. Cocker passt de bal zonder na te denken. Brtiš speelt de bal door. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tetrahydro 24%, F.C. Sosnówka 76%.
tetrahydro - F.C. Sosnówka 6:0