Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Prostyń Sabtos
LSO Tactiek Coś tam wyszło
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 52.3
good Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Keresztély met een sublieme pass. Dombek is nu in balbezit. Dombek probeert naar een medespeler te passen. Tontu is nu in balbezit. Tontu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Skakanka is nu in balbezit. Skakanka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - Sabtos 0:1

13e minuut.
Prastowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombek verovert de bal door een tackle van achteren. Dombek geeft een lange en hoge pass. Skakanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakanka haalt uit met een fantastische trap. Portel bokst de bal weg.

27e minuut.
Skakanka is nu in balbezit. Skakanka passt de bal in één keer door. Keresztély speelt de bal door. Tontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tontu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Keresztély heeft problemen om de bal te vangen. Tontu rent richting de bal. Met opzet legt Szudrowicz zijn tegenspeler op de grond. Szudrowicz krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Prastowo is nu in balbezit. Orbitek verovert de bal door een tackle van achteren. Orbitek geeft een lange en hoge pass. Skakanka rent richting de bal. Skakanka schiet op doel. Portel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Prostyń 75%, Sabtos 25%.
Olimpia Prostyń - Sabtos 0:1

50e minuut.
Tavares met een sublieme pass. Keresztély is nu in balbezit. Keresztély passt de bal zonder na te denken. Tontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tontu haalt uit met een fantastische trap. Portel bokst de bal weg. Skakanka is nu in balbezit. Skakanka schiet op doel. Portel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skakanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakanka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Portel met een harde bal richting middenveld. Pietranik heeft problemen om de bal te vangen. Vaismanas maakt een afschuwelijke overtreding. Vaismanas krijgt een gele kaart. Pietranik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tavares zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dombek is nu in balbezit. Dombek schiet op doel. Portel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skakanka rent richting de bal. Skakanka schiet op doel. Portel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tontu rent richting de bal. Tontu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kučný komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Daar is Tontu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magliocca is nu in balbezit. Tontu verovert de bal door een tackle van achteren. Tontu haalt uit met een fantastische trap. Portel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - Sabtos 0:2

62e minuut.
Orbitek rent richting de bal. Orbitek passt de bal zonder na te denken. Tontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tontu haalt uit met een fantastische trap. Portel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - Sabtos 0:3

64e minuut.
Keresztély passt de bal in één keer door. Pietranik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietranik speelt de bal door. Tontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tontu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Inworp. Biesicki komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Böttger geeft de bal voor. Inworp. Biesicki met de inworp. Pietranik geeft de bal voor. Skakanka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tontu is nu in balbezit. Tontu haalt uit met een fantastische trap. Portel bokst de bal weg.

78e minuut.
Szudrowicz kopt de bal weg. Kučný rent richting de bal. Kučný speelt de bal door. Castrillón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castrillón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lane komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Veroušek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vaismanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietranik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietranik geeft een lange en hoge pass. Skakanka springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Prostyń 80%, Sabtos 20%.
Olimpia Prostyń - Sabtos 0:3