Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jankowia Janków Olimpia Prostyń
ERNEST Tactiek CAT 1.0
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
37.5 gemiddelde waardering 53.6
goed Schieten zeer goed
zwak Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Nizam Bakar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Krustilov de bal. Drwięga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Drwięga is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

9e minuut.
Szudrowicz is nu in balbezit. Szudrowicz passt de bal in één keer door. Krustilov heeft problemen om de bal te vangen. Vazquez is nu in balbezit. Vazquez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jankowia Janków - Olimpia Prostyń 0:1

19e minuut.
Vaismanas met een sublieme pass. Vazquez is nu in balbezit. Krustilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustilov draait met de bal, schiet en ... Erkoç probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Szympruch de bal. Szympruch draait met de bal, schiet en ... Erkoç werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tirado geeft de bal voor. Krustilov is nu in balbezit. Krustilov speelt de bal door. Vazquez is nu in balbezit. Vazquez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Nizam Bakar passt de bal zonder na te denken. Krustilov geeft een lange en hoge pass. Szympruch is nu in balbezit. Szympruch draait met de bal, schiet en ... Erkoç probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jankowia Janków - Olimpia Prostyń 0:2

26e minuut.
Tirado passt de bal zonder na te denken. Aguas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szudrowicz. Szudrowicz krijgt een gele kaart. Aguas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Aguas kan niet meer verder spelen. Carcalete komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Vaismanas geeft de bal voor. Krustilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustilov probeert naar een medespeler te passen. Vazquez rent richting de bal. Vazquez draait met de bal, schiet en ... Erkoç bokst de bal weg.

29e minuut.
Duarte is nu in balbezit. Szudrowicz onderschept slim de pass. Szudrowicz passt de bal in één keer door. Szympruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szympruch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Vazquez rent richting de bal. Krustilov rent richting de bal. Vazquez is nu in balbezit. Krustilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustilov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krustilov is nu in balbezit. Krustilov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lissandri onderschept slim de pass. Lissandri met een sublieme pass. Szudrowicz met een sublieme pass. Krustilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustilov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Krustilov neemt de hoekschop. Szudrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szudrowicz schiet op doel. Erkoç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jankowia Janków - Olimpia Prostyń 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jankowia Janków 60%, Olimpia Prostyń 40%.
Jankowia Janków - Olimpia Prostyń 0:3

46e minuut.
Tirado passt de bal met de wreef. Szudrowicz is nu in balbezit. Szudrowicz met een sublieme pass. Vazquez rent richting de bal. Vazquez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Lissandri geeft de bal voor. Vazquez rent richting de bal. Szympruch rent richting de bal. Szympruch haalt uit met een fantastische trap. Erkoç maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jankowia Janków - Olimpia Prostyń 0:4

49e minuut.
Guhdija probeert naar een medespeler te passen. Krustilov is nu in balbezit. Krustilov probeert naar een medespeler te passen. Vazquez rent richting de bal. Vazquez draait met de bal, schiet en ... Erkoç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Cabrito kopt de bal weg. Szudrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szudrowicz met een sublieme pass. Szympruch heeft problemen om de bal te vangen. Szympruch draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karpiuk komt het veld opgelopen. Pikul komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Krustilov rent richting de bal. Krustilov passt de bal zonder na te denken. Vazquez is nu in balbezit. Vazquez schiet op doel. Erkoç werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Krustilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krustilov passt de bal met de wreef. Vazquez is nu in balbezit. Vazquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jankowia Janków - Olimpia Prostyń 0:5

62e minuut.
Krustilov is nu in balbezit. Krustilov passt de bal zonder na te denken. Szympruch is nu in balbezit. Vazquez rent richting de bal. Vazquez haalt uit met een fantastische trap. Erkoç kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jankowia Janków - Olimpia Prostyń 0:6

63e minuut.
Palmero is nu in balbezit. Vazquez onderschept slim de pass. Daar is Vazquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vazquez draait met de bal, schiet en ... Erkoç maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jankowia Janków - Olimpia Prostyń 0:7

65e minuut.
Szympruch passt de bal zonder na te denken. Krustilov is nu in balbezit. Krustilov speelt de bal door. Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vazquez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Portel trapt de bal weg van het doel. Szudrowicz kopt de bal weg. Duarte kan de bal niet met de borst controleren. Szympruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szympruch draait met de bal, schiet en ... Erkoç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vazquez rent richting de bal. Vazquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jankowia Janków - Olimpia Prostyń 0:8

68e minuut.
Szympruch passt de bal in één keer door. Vazquez is nu in balbezit. Krustilov is nu in balbezit. Krustilov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Nizam Bakar passt de bal met de wreef. Szympruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szympruch passt de bal met de wreef. Szudrowicz is nu in balbezit. Szudrowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Szympruch passt de bal met de wreef. Krustilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krustilov passt de bal zonder na te denken. Vazquez rent richting de bal. Vazquez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Ndugo met een snelle inworp. Krustilov rent richting de bal. Krustilov passt de bal met de wreef. Vazquez is nu in balbezit. Vazquez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Nizam Bakar passt de bal met de wreef. Szudrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szudrowicz geeft de bal voor. Krustilov rent richting de bal. Krustilov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Lissandri geeft een lange en hoge pass. Krustilov speelt de bal door. Vazquez heeft problemen om de bal te vangen. Vazquez schiet op doel. Erkoç maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jankowia Janków - Olimpia Prostyń 0:9

88e minuut.
Magliocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Magliocca passt de bal met de wreef. Krustilov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vazquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vazquez schiet op doel. Erkoç bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jankowia Janków 73%, Olimpia Prostyń 27%.
Jankowia Janków - Olimpia Prostyń 0:9