Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waldirez Lubin FC Lambada
pop4321 Tactiek 433
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 46
very good Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen average


3e minuut.
Furtek geeft een hoge lob. Gutiérrez Risques probeert naar een medespeler te passen. Janus kopt de bal weg. Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dolecki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Willetts de bal. Willetts passt de bal met de wreef. Aguado heeft problemen om de bal te vangen. Aguado haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gutiérrez Risques bokst de bal weg.

37e minuut.
Pallinder passt de bal zonder na te denken. Egyed bereikt de bal nog maar net als eerste. Paganoni onderschept slim de pass. Paganoni schiet op doel. Andresen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waldirez Lubin 52%, FC Lambada 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Waldirez Lubin - FC Lambada 0:0

52e minuut.
Pallinder probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Paganoni de bal. Furtek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Furtek krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Willetts speelt de bal door. Vachler met een sublieme pass. Aguado rent richting de bal. Aguado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Waldirez Lubin - FC Lambada 1:0

62e minuut.
Furtek controleert de bal met de borst. Dolecki rent richting de bal. Met opzet legt Furtek zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Furtek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

67e minuut.
Szawala geeft een lange en hoge pass. Paganoni is nu in balbezit. Janus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Janus krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Pickin passt de bal in één keer door. Dolecki rent richting de bal. Dolecki met een sublieme pass. Andresen is nu in balbezit. Andresen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waldirez Lubin 59%, FC Lambada 41%.
Waldirez Lubin - FC Lambada 1:0