Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lechia 06 Mysłowice FC-Madagaskar
lwy Tactiek Normal1
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 42.1
solid Schieten good
solid Passen good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Tienketo probeert naar een medespeler te passen. Bergnesi is nu in balbezit. Bergnesi geeft een lange en hoge pass. Tienketo is nu in balbezit. Tienketo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Lizák met de inworp. Tienketo rent richting de bal. Tienketo met een sublieme pass. Păcală rent richting de bal. Păcală haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Tienketo de bal onder controle te krijgen. Patalan is nu in balbezit. Lizák verovert de bal door een tackle van achteren. Lizák geeft de bal voor. Dandu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hirth geeft de bal voor. Berriozábal kopt de bal weg. Bugatto rent richting de bal. Szalkowski rent richting de bal. Szalkowski haalt uit met een fantastische trap. Sanzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Szalkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siwiński komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Berriozábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Berriozábal passt de bal zonder na te denken. Patalan probeert naar een medespeler te passen. Siwiński rent richting de bal. Siwiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Emo speelt de bal door. Bergnesi rent richting de bal. Bergnesi probeert naar een medespeler te passen. Dandu is nu in balbezit. Dandu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Berriozábal probeert naar een medespeler te passen. Bugatto is nu in balbezit. Susuzdere probeert naar een medespeler te passen. Bugatto rent richting de bal. Bugatto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Lizák met een sublieme pass. Tienketo heeft problemen om de bal te vangen. Tienketo speelt de bal door. Păcală is nu in balbezit. Păcală haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia 06 Mysłowice 57%, FC-Madagaskar 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lechia 06 Mysłowice - FC-Madagaskar 0:0

52e minuut.
Lizák rent richting de bal. Siwiński onderschept slim de pass. Siwiński speelt de bal door. Patalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalan geeft een hoge lob. Sanzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bugatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugatto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia 06 Mysłowice - FC-Madagaskar 1:0

57e minuut.
Siwiński rent richting de bal. Siwiński passt de bal zonder na te denken. Kopczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugatto onderschept slim de pass. Bugatto schiet op doel. Sanzi bokst de bal weg. Siwiński is nu in balbezit. Siwiński schiet op doel. Sanzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Berriozábal geeft een lange en hoge pass. Patalan is nu in balbezit. Bakos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bakos krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Bakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Siwiński met een sublieme pass. Daar is Bugatto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugatto draait met de bal, schiet en ... Sanzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Patalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia 06 Mysłowice - FC-Madagaskar 2:0

73e minuut.
Emo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Nawoj de bal onder controle te krijgen. Dandu rent richting de bal. Dandu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia 06 Mysłowice - FC-Madagaskar 2:1

78e minuut.
Hirth bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirth geeft een lange en hoge pass. Patalan rent richting de bal. Siwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwiński haalt uit met een fantastische trap. Sanzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Hirth raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oczko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia 06 Mysłowice 44%, FC-Madagaskar 56%.
Lechia 06 Mysłowice - FC-Madagaskar 2:1