Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chudzio FC Ciderland
Moja Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.7 gemiddelde waardering 27
poor Schieten average
good Passen average
average Verdedigen average


5e minuut.
Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Prasnal is nu in balbezit. Garwoła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garwoła krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Moczygęba is nu in balbezit. Moczygęba met een sublieme pass. Berdys rent richting de bal. Berdys draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dejko de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chudzio - FC Ciderland 1:0

14e minuut.
Maguire zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lewicki rent richting de bal. Lewicki speelt de bal door. Jończy rent richting de bal. Jończy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Garwoła passt de bal met de wreef. Berdys is nu in balbezit. Łaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Pecka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chudzio - FC Ciderland 2:0

20e minuut.
Prasnal rent richting de bal. Gilyán onderschept slim de pass. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garwoła draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lippke de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Garwoła rent richting de bal. Prasnal onderschept slim de pass. Prasnal geeft de bal voor. Car probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gilyán geeft een lange en hoge pass. Pecka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Garwoła is nu in balbezit. Garwoła geeft een lange en hoge pass. Łaszkiewicz rent richting de bal. Berdys is nu in balbezit. Berdys draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Garwoła rent richting de bal. Prasnal verovert de bal door een tackle van achteren. Garwoła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garwoła krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

41e minuut.
Korodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korodowski probeert naar een medespeler te passen. Łaszkiewicz met een sublieme pass. Berdys bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdys haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chudzio 37%, FC Ciderland 63%.
Chudzio - FC Ciderland 2:0

75e minuut.
Centanni is nu in balbezit. Centanni geeft de bal voor. Klungelig pakt Bruzda de bal. Berdys is nu in balbezit. Berdys haalt uit met een fantastische trap. Pecka bokst de bal weg.

82e minuut.
Dejko kopt de bal weg. Łaszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Łaszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Berdys rent richting de bal. Berdys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chudzio 32%, FC Ciderland 68%.
Chudzio - FC Ciderland 2:0