Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warsaw Nets REAL Kalisz
424 Tactiek Ex.Du
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 53
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Paasimies met een snelle inworp. Vrauwdeunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrauwdeunt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Łagódka de bal. Łagódka met een sublieme pass. Ninov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Warać met een sublieme pass. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka passt de bal in één keer door. Paasimies is nu in balbezit. Paasimies schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Gallagher is nu in balbezit. Gallagher geeft de bal voor. Warać heeft problemen om de bal te vangen. Risotto rent richting de bal. Risotto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Allas bereikt de bal nog maar net als eerste. Allas met een sublieme pass. Bal speelt de bal door. Štefeček rent richting de bal. Štefeček schiet op doel. Dini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Risotto rent richting de bal. Risotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - REAL Kalisz 0:1

22e minuut.
Bal geeft een hoge lob. Schóber heeft problemen om de bal te vangen. Gallagher geeft een hoge lob. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto draait met de bal, schiet en ... Dini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warsaw Nets 50%, REAL Kalisz 50%.
Warsaw Nets - REAL Kalisz 0:1

46e minuut.
Risotto heeft problemen om de bal te vangen. Gallagher met een sublieme pass. de Vilhena geeft de bal voor. Štefeček rent richting de bal. Štefeček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Gallagher met een sublieme pass. Bal rent richting de bal. Bal speelt de bal door. Risotto rent richting de bal. Risotto haalt uit met een fantastische trap. Dini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Gallagher is nu in balbezit. Gallagher geeft de bal voor. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - REAL Kalisz 0:2

63e minuut.
Allas met een sublieme pass. de Vilhena geeft de bal voor. Warać is nu in balbezit. Risotto onderschept slim de pass. Risotto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Gallagher geeft een hoge lob. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Štefeček rent richting de bal. Štefeček draait met de bal, schiet en ... Dini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - REAL Kalisz 0:3

78e minuut.
Sorek geeft een hoge lob. Kaźmierkiewicz kopt de bal weg. Daar is Gołębiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Döbrögi rent richting de bal. Döbrögi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Kaźmierkiewicz de bal. Gallagher is nu in balbezit. Gallagher passt de bal met de wreef. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - REAL Kalisz 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warsaw Nets 47%, REAL Kalisz 53%.
Warsaw Nets - REAL Kalisz 0:4