Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gornik kłodawa Chelsea FC
kazik neew Tactiek 3:2:3:2 off
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 52.4
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen formidabel


3e minuut.
Ułamek geeft de bal voor. Madgearu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Del Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Gamba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gornik kłodawa - Chelsea FC 0:1

24e minuut.
Minga rent richting de bal. Minga passt de bal zonder na te denken. Del Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Gamba haalt uit met een fantastische trap. Jeleń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gornik kłodawa - Chelsea FC 0:2

26e minuut.
Micewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Micewicz geeft de bal voor. Drumev met een sublieme pass. Del Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Gamba draait met de bal, schiet en ... Jeleń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Madgearu is nu in balbezit. Casados onderschept slim de pass. Casados passt de bal zonder na te denken. Bøgelund is nu in balbezit. Bøgelund schiet op doel. Leno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Komber is nu in balbezit. Mucsányi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Komber raakt geblesseerd tijdens het duel. Casados zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Del Gamba springt en kopt de bal. Jeleń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gornik kłodawa - Chelsea FC 0:3

40e minuut.
Del Gamba speelt de bal door. Komber is nu in balbezit. Figueira geeft de bal voor. Komber is nu in balbezit. Komber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ułamek probeert naar een medespeler te passen. Rodzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodzik geeft een hoge lob. Del Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Gamba draait met de bal, schiet en ... Jeleń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gornik kłodawa 58%, Chelsea FC 42%.
gornik kłodawa - Chelsea FC 0:3

54e minuut.
Madgearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ułamek rent richting de bal. Madgearu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Madgearu krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann geeft een hoge lob. Rawski is nu in balbezit. Pachel verovert de bal door een tackle van achteren. Pachel geeft een hoge lob. Jeleń bokst de bal weg.

87e minuut.
Ułamek verovert de bal door een tackle van achteren. Ułamek geeft de bal voor. Klungelig pakt Navarro de bal. Minga geeft een hoge lob. Navarro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Casados bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagula verovert de bal door een tackle van achteren. Rodzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagula onderschept slim de pass. Karagula draait met de bal, schiet en ... Leno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gornik kłodawa 53%, Chelsea FC 47%.
gornik kłodawa - Chelsea FC 0:3