Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ciderland FC-Madagaskar
Normal Tactiek Normal1
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 44.1
matig Schieten solide
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Tromby passt de bal zonder na te denken. Maguire bereikt de bal nog maar net als eerste. Maguire probeert naar een medespeler te passen. Jończy rent richting de bal. Jończy schiet op doel. Sanzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Bruzda probeert naar een medespeler te passen. Lizák met een sublieme pass. Prasnal is nu in balbezit. Tienketo verovert de bal door een tackle van achteren. Tienketo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Pecka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Lizák kopt de bal weg. Dandu rent richting de bal. Krezović rent richting de bal. Krezović draait met de bal, schiet en ... Lippke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - FC-Madagaskar 0:1

8e minuut.
Jończy heeft problemen om de bal te vangen. Jończy passt de bal zonder na te denken. Lewicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu onderschept slim de pass. Dandu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Pecka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bergnesi is nu in balbezit. Bergnesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bakos met een snelle inworp. Lizák probeert naar een medespeler te passen. Tienketo is nu in balbezit. Tienketo geeft een hoge lob. Dandu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - FC-Madagaskar 0:2

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bergnesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krezović rent richting de bal. Krezović geeft een lange en hoge pass. Dandu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Emo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dandu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu rent richting de bal. Dandu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Tienketo onderschept slim de pass. Tienketo probeert naar een medespeler te passen. Dejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu onderschept slim de pass. Dandu schiet op doel. Pecka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Krezović kopt de bal weg. Dandu rent richting de bal. Tromby bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu verovert de bal door een tackle van achteren. Dandu schiet op doel. Pecka bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bergnesi neemt de hoekschop. Lippke heeft problemen om de bal te vangen. Dandu rent richting de bal. Dandu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - FC-Madagaskar 0:3

25e minuut.
Jończy verovert de bal door een tackle van achteren. Emo bereikt de bal nog maar net als eerste. Emo speelt de bal door. Dandu heeft problemen om de bal te vangen. Dandu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Piwownik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krezović met een sublieme pass. Dandu rent richting de bal. Krezović rent richting de bal. Krezović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Bergnesi is nu in balbezit. Bergnesi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lippke de bal. Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu draait met de bal, schiet en ... Pecka bokst de bal weg.

31e minuut.
Bergnesi is nu in balbezit. Bergnesi passt de bal met de wreef. Daar is Dandu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dandu schiet op doel. Pecka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - FC-Madagaskar 0:4

33e minuut.
Dandu rent richting de bal. Dandu geeft de bal voor. Krezović rent richting de bal. Krezović schiet op doel. Pecka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - FC-Madagaskar 0:5

36e minuut.
Lippke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippke geeft een lange en hoge pass. Dandu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krezović rent richting de bal. Krezović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tienketo heeft problemen om de bal te vangen. Tienketo passt de bal in één keer door. Dandu rent richting de bal. Dandu haalt uit met een fantastische trap. Pecka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - FC-Madagaskar 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciderland 81%, FC-Madagaskar 19%.
FC Ciderland - FC-Madagaskar 0:6

47e minuut.
Emo geeft een lange en hoge pass. Lippke heeft problemen om de bal te vangen. Prasnal is nu in balbezit. Dandu verovert de bal door een tackle van achteren. Dandu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - FC-Madagaskar 0:7

48e minuut.
Lizák rent richting de bal. Aucello onderschept slim de pass. Aucello speelt de bal door. Jończy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jończy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Oczko onderschept slim de pass. Emo met een sublieme pass. Dandu is nu in balbezit. Krezović rent richting de bal. Krezović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dandu met een sublieme pass. Daar is Tienketo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prasnal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prasnal krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Bruzda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopczyński met de inworp. Bergnesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergnesi geeft de bal voor. Pecka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dandu is nu in balbezit. Dandu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Aucello de bal. Krezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezović schiet op doel. Lewicki probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - FC-Madagaskar 0:8

66e minuut.
Prasnal verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Tienketo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krezović is nu in balbezit. Krezović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pecka bokst de bal weg.

66e minuut.
Bruzda onderschept slim de pass. Bruzda geeft de bal voor. Daar is Oczko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krezović rent richting de bal. Krezović draait met de bal, schiet en ... Pecka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - FC-Madagaskar 0:9

70e minuut.
Aucello rent richting de bal. Emo onderschept slim de pass. Emo geeft een hoge lob. Dandu rent richting de bal. Dandu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Lizák speelt de bal door. Tienketo heeft problemen om de bal te vangen. Tienketo geeft een lange en hoge pass. Dandu is nu in balbezit. Dandu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Prasnal geeft de bal voor. Daar is Bakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakos geeft een hoge lob. Dandu controleert de bal met de borst. Dandu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Lewicki rent richting de bal. Krezović verovert de bal door een tackle van achteren. Krezović passt de bal met de wreef. Dandu rent richting de bal. Dandu schiet op doel. Pecka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bergnesi is nu in balbezit. Bergnesi haalt uit met een fantastische trap. Pecka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezović is nu in balbezit. Dandu is nu in balbezit. Krezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciderland 71%, FC-Madagaskar 29%.
FC Ciderland - FC-Madagaskar 0:9