Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-Madagaskar FC Ciderland
Normal1 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 26.5
solid Schieten adequate
average Passen average
adequate Verdedigen weak


7e minuut.
Maguire rent richting de bal. Maguire geeft de bal voor. Emo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dandu de bal. Dandu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Krezović geeft de bal voor. Tienketo heeft problemen om de bal te vangen. Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lippke de bal onder controle te krijgen. Cedro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Madagaskar - FC Ciderland 1:0

17e minuut.
Lizák is nu in balbezit. Lizák passt de bal zonder na te denken. Jończy bereikt de bal nog maar net als eerste. Aucello rent richting de bal. Aucello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Krezović passt de bal zonder na te denken. Dandu rent richting de bal. Tromby begaat een overtreding. Dandu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Krezović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Emo probeert de bal aan de voet te houden. Tromby verovert de bal door een tackle van achteren. Tromby probeert naar een medespeler te passen. Jończy is nu in balbezit. Jończy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Emo met een sublieme pass. Tienketo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prasnal. Prasnal krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Dandu speelt de bal door. Krezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tromby begaat een overtreding. Krezović raakt geblesseerd tijdens het duel. Krezović komt bij de bal en schiet. Paal!

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Dejko de bal onder controle te krijgen. Lippke onderschept slim de pass. Krezović is nu in balbezit. Krezović haalt uit met een fantastische trap. Cedro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Madagaskar - FC Ciderland 2:0

36e minuut.
Lizák rent richting de bal. Lizák passt de bal met de wreef. Dandu is nu in balbezit. Dandu haalt uit met een fantastische trap. Cedro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Madagaskar - FC Ciderland 3:0

41e minuut.
Tromby kopt de bal weg. Aucello heeft problemen om de bal te vangen. Emo rent richting de bal. Krezović is nu in balbezit. Krezović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Madagaskar 41%, FC Ciderland 59%.
FC-Madagaskar - FC Ciderland 3:0

46e minuut.
Kopczyński speelt de bal door. Tromby probeert de bal aan de voet te houden. Krezović rent richting de bal. Krezović haalt uit met een fantastische trap. Cedro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Madagaskar - FC Ciderland 4:0

47e minuut.
Klungelig pakt Jończy de bal. Krezović onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tromby. Krezović raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

50e minuut.
Emo passt de bal zonder na te denken. Lizák rent richting de bal. Lizák speelt de bal door. Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Tromby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lippke rent richting de bal. Dandu verovert de bal door een tackle van achteren. Dandu haalt uit met een fantastische trap. Cedro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Madagaskar - FC Ciderland 5:0

56e minuut.
Tromby probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krezović is nu in balbezit. Krezović passt de bal in één keer door. Dandu is nu in balbezit. Dandu draait met de bal, schiet en ... Cedro bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Krezović geeft een lange en hoge pass. Prasnal probeert de bal aan de voet te houden. Tienketo speelt de bal door. Dandu is nu in balbezit. Dandu schiet op doel. Cedro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Madagaskar - FC Ciderland 6:0

62e minuut.
Bakos rent richting de bal. Aucello verovert de bal door een tackle van achteren. Aucello probeert naar een medespeler te passen. Jończy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jończy haalt uit met een fantastische trap. Sanzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Kopczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopczyński geeft de bal voor. Inworp. Bruzda met de inworp. Piwownik geeft een lange en hoge pass. Sanzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Madagaskar - FC Ciderland 6:1

70e minuut.
Tienketo onderschept slim de pass. Tienketo geeft een lange en hoge pass. Dandu kan de bal niet met de borst controleren. Krezović rent richting de bal. Krezović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kopczyński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dandu de bal. Lippke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu verovert de bal door een tackle van achteren. Dandu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Krezović rent richting de bal. Krezović passt de bal zonder na te denken. Lizák rent richting de bal. Aucello verovert de bal door een tackle van achteren. Aucello schiet op doel. Sanzi bokst de bal weg.

79e minuut.
Lippke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tienketo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tienketo geeft een lange en hoge pass. Bergnesi is nu in balbezit. Bergnesi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lizák kopt de bal weg. Dejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezović verovert de bal door een tackle van achteren. Krezović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Madagaskar - FC Ciderland 7:1

89e minuut.
Tienketo heeft problemen om de bal te vangen. Prasnal begaat een overtreding. Tienketo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lizák zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dandu springt en kopt de bal. Cedro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Madagaskar - FC Ciderland 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Madagaskar 36%, FC Ciderland 64%.
FC-Madagaskar - FC Ciderland 8:1