Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chudzio Lechia 06 Mysłowice
Moja Tactiek lwy
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.4 gemiddelde waardering 43
slecht Schieten solide
goed Passen goed
matig Verdedigen matig


13e minuut.
Klungelig pakt Jeleń de bal. Jeleń geeft een hoge lob. Bugatto kopt de bal weg. Klungelig pakt Szalkowski de bal. Szalkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pyczółka met een harde bal richting middenveld. Berriozábal kopt de bal weg. Bugatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugatto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Berriozábal onderschept slim de pass. Berriozábal geeft een hoge lob. Szalkowski kopt de bal weg. Bugatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugatto draait met de bal, schiet en ... Pyczółka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Środa rent richting de bal. Środa passt de bal zonder na te denken. Berriozábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Berriozábal geeft de bal voor. Bugatto springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Stodółka met een sublieme pass. Jeleń rent richting de bal. Jeleń geeft een lange en hoge pass. Szalkowski kopt de bal weg. Bugatto rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Patalan geeft de bal voor. Klungelig pakt Łaszkiewicz de bal. Korodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugatto is nu in balbezit. Bugatto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chudzio - Lechia 06 Mysłowice 0:1

39e minuut.
Korodowski is nu in balbezit. Korodowski met een sublieme pass. Środa met een sublieme pass. Bugatto rent richting de bal. Bugatto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chudzio 66%, Lechia 06 Mysłowice 34%.
Chudzio - Lechia 06 Mysłowice 0:1

49e minuut.
Stodółka geeft een lange en hoge pass. Szalkowski kopt de bal weg. Bugatto is nu in balbezit. Bugatto schiet op doel. Pyczółka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chudzio - Lechia 06 Mysłowice 0:2

54e minuut.
Misierewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gilyán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łaszkiewicz is nu in balbezit. Łaszkiewicz geeft een hoge lob. Ashcroft verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Berriozábal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Felczak de bal. Szalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski schiet op doel. Pyczółka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chudzio - Lechia 06 Mysłowice 0:3

72e minuut.
Patalan is nu in balbezit. Patalan geeft een lange en hoge pass. Bugatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugatto haalt uit met een fantastische trap. Pyczółka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chudzio - Lechia 06 Mysłowice 0:4

82e minuut.
Jeleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Korodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korodowski passt de bal zonder na te denken. Patalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Berriozábal geeft een lange en hoge pass. Pyczółka speelt de bal door. Berriozábal kopt de bal weg. Bugatto rent richting de bal. Bugatto geeft een lange en hoge pass. Pyczółka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chudzio 56%, Lechia 06 Mysłowice 44%.
Chudzio - Lechia 06 Mysłowice 0:4