Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lechia 06 Mysłowice Chudzio
lwy Tactiek Moja
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
49.9 gemiddelde waardering 31.3
zeer goed Schieten zwak
solide Passen redelijk
solide Verdedigen matig


4e minuut.
Łaszkiewicz passt de bal in één keer door. Dębek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dębek geeft een hoge lob. Bugatto rent richting de bal. Bugatto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szalkowski rent richting de bal. Szalkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia 06 Mysłowice - Chudzio 1:0

15e minuut.
Car bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjinali is nu in balbezit. Gjinali passt de bal in één keer door. Bugatto rent richting de bal. Bugatto draait met de bal, schiet en ... Pyczółka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szalkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Pyczółka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Misierewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Łaszkiewicz de bal. Zieńczuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zieńczuk krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Gilyán kopt de bal weg. Dębek controleert de bal met de borst. Dębek geeft een lange en hoge pass. Bugatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugatto geeft een hoge lob. Pyczółka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia 06 Mysłowice - Chudzio 2:0

20e minuut.
Bugatto is nu in balbezit. Bugatto passt de bal zonder na te denken. Daar is Centanni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugatto verovert de bal door een tackle van achteren. Bugatto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szalkowski is nu in balbezit. Szalkowski schiet op doel. Pyczółka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia 06 Mysłowice - Chudzio 3:0

24e minuut.
Zieńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieńczuk geeft de bal voor. Fudała probeert de bal aan de voet te houden. Bugatto is nu in balbezit. Bugatto haalt uit met een fantastische trap. Pyczółka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Berriozábal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bugatto springt en kopt de bal. Pyczółka bokst de bal weg.

27e minuut.
Zieńczuk probeert naar een medespeler te passen. Berriozábal rent richting de bal. Berriozábal speelt de bal door. Gjinali is nu in balbezit. Gjinali geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gjinali met een sublieme pass. Szalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski passt de bal in één keer door. Bugatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugatto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia 06 Mysłowice - Chudzio 4:0

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gilyán met een snelle inworp. Misierewicz rent richting de bal. Garwoła onderschept slim de pass. Garwoła geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pyczółka trapt de bal weg van het doel. Berriozábal kopt de bal weg. Bugatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugatto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia 06 Mysłowice - Chudzio 5:0

37e minuut.
Łaszkiewicz met een sublieme pass. Gilyán rent richting de bal. Gilyán passt de bal zonder na te denken. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garwoła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Berriozábal onderschept slim de pass. Berriozábal passt de bal in één keer door. Bugatto rent richting de bal. Bugatto haalt uit met een fantastische trap. Pyczółka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia 06 Mysłowice - Chudzio 6:0

41e minuut.
Zieńczuk heeft problemen om de bal te vangen. Zieńczuk geeft een lange en hoge pass. Szalkowski rent richting de bal. Szalkowski draait met de bal, schiet en ... Pyczółka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia 06 Mysłowice - Chudzio 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia 06 Mysłowice 33%, Chudzio 67%.
Lechia 06 Mysłowice - Chudzio 7:0

46e minuut.
Misierewicz probeert naar een medespeler te passen. Szalkowski is nu in balbezit. Gjinali is nu in balbezit. Gjinali geeft een hoge lob. Bugatto springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Łapanka onderschept slim de pass. Łapanka passt de bal met de wreef. Szalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski haalt uit met een fantastische trap. Pyczółka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia 06 Mysłowice - Chudzio 8:0

58e minuut.
Berriozábal rent richting de bal. Berriozábal geeft een hoge lob. Szalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia 06 Mysłowice - Chudzio 9:0

61e minuut.
Centanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Berriozábal onderschept slim de pass. Berriozábal speelt de bal door. Szalkowski heeft problemen om de bal te vangen. Szalkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia 06 Mysłowice - Chudzio 10:0

63e minuut.
Gjinali geeft de bal voor. Daar is Centanni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugatto is nu in balbezit. Bugatto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia 06 Mysłowice - Chudzio 11:0

68e minuut.
Berriozábal onderschept slim de pass. Berriozábal passt de bal zonder na te denken. Bugatto is nu in balbezit. Bugatto draait met de bal, schiet en ... Pyczółka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia 06 Mysłowice - Chudzio 12:0

70e minuut.
Szalkowski rent richting de bal. Felczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szalkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gjinali zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Centanni verovert de bal door een tackle van achteren. Bugatto rent richting de bal. Bugatto geeft een hoge lob. Pyczółka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Czyrak is nu in balbezit. Czyrak passt de bal met de wreef. Gjinali bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjinali geeft een lange en hoge pass. Szalkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia 06 Mysłowice 32%, Chudzio 68%.
Lechia 06 Mysłowice - Chudzio 12:0