Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-Madagaskar Chudzio
Normal1 Tactiek Moja
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 32
goed Schieten zwak
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen matig


4e minuut.
Tienketo is nu in balbezit. Tienketo passt de bal in één keer door. Krezović rent richting de bal. Krezović draait met de bal, schiet en ... Pyczółka probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kopczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bergnesi is nu in balbezit. Bergnesi geeft een lange en hoge pass. Dandu heeft problemen om de bal te vangen. Dandu haalt uit met een fantastische trap. Pyczółka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Lizák speelt de bal door. Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Centanni is nu in balbezit. Dandu verovert de bal door een tackle van achteren. Dandu schiet op doel. Pyczółka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Łaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Berdys rent richting de bal. Berdys draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Susuzdere de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gilyán neemt de hoekschop. Berdys maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Krezović rent richting de bal. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu onderschept slim de pass. Dandu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Madagaskar - Chudzio 1:0

38e minuut.
Daar is Dandu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krezović rent richting de bal. Dandu rent richting de bal. Krezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Madagaskar 33%, Chudzio 67%.
FC-Madagaskar - Chudzio 1:0

70e minuut.
Korodowski is nu in balbezit. Korodowski passt de bal zonder na te denken. Łaszkiewicz speelt de bal door. Garwoła rent richting de bal. Garwoła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Korodowski probeert naar een medespeler te passen. Oczko rent richting de bal. Oczko passt de bal in één keer door. Łaszkiewicz rent richting de bal. Łaszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Sanzi bokst de bal weg.

74e minuut.
Susuzdere geeft een lange en hoge pass. Car is nu in balbezit. Bergnesi onderschept slim de pass. Krezović is nu in balbezit. Krezović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Bergnesi is nu in balbezit. Bergnesi passt de bal met de wreef. Felczak is nu in balbezit. Krezović onderschept slim de pass. Krezović draait met de bal, schiet en ... Pyczółka bokst de bal weg. Klungelig pakt Dandu de bal. Dandu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Madagaskar - Chudzio 2:0

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakos met de inworp. Klungelig pakt Tienketo de bal. Tienketo haalt uit met een fantastische trap. Dandu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Madagaskar - Chudzio 3:0

89e minuut.
Kopczyński passt de bal met de wreef. Felczak is nu in balbezit. Felczak passt de bal in één keer door. Krezović is nu in balbezit. Krezović haalt uit met een fantastische trap. Pyczółka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Madagaskar - Chudzio 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Madagaskar 40%, Chudzio 60%.
FC-Madagaskar - Chudzio 4:0