Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chudzio FC-Madagaskar
Moja Tactiek Normal1
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.1 gemiddelde waardering 41.7
zwak Schieten redelijk
goed Passen redelijk
matig Verdedigen goed


20e minuut.
Car geeft een hoge lob. Emo is nu in balbezit. Emo probeert naar een medespeler te passen. Krezović is nu in balbezit. Krezović schiet op doel. Pyczółka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Fudała geeft de bal voor. Klungelig pakt Bergnesi de bal. Bergnesi draait met de bal, schiet en ... Dandu krijgt zijn hoofd ertegen. Pyczółka probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bakos passt de bal zonder na te denken. Dandu is nu in balbezit. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu onderschept slim de pass. Dandu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Korodowski kopt de bal weg. Łaszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Łaszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Berdys is nu in balbezit. Berdys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chudzio 58%, FC-Madagaskar 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chudzio - FC-Madagaskar 0:0

66e minuut.
Lizák is nu in balbezit. Lizák passt de bal zonder na te denken. Łaszkiewicz met een sublieme pass. Berdys is nu in balbezit. Berdys draait met de bal, schiet en ... Sanzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Klungelig pakt Kopczyński de bal. Garwoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilyán met een sublieme pass. Berdys is nu in balbezit. Berdys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Berdys kopt de bal weg. Oczko is nu in balbezit. Garwoła onderschept slim de pass. Garwoła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chudzio - FC-Madagaskar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chudzio 50%, FC-Madagaskar 50%.
Chudzio - FC-Madagaskar 1:0