Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lechia 06 Mysłowice Chelsea FC
lwy Tactiek 3:2:3:2 off
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 50.8
goed Schieten goed
goed Passen solide
goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Komber is nu in balbezit. Minga rent richting de bal. Minga passt de bal in één keer door. Eiro rent richting de bal. Eiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pachel geeft een hoge lob. Drumev kopt de bal weg. Misierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiro verovert de bal door een tackle van achteren. Eiro draait met de bal, schiet en ... Ashcroft verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Łapanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski speelt de bal door. Zimnawoda is nu in balbezit. Bugatto verovert de bal door een tackle van achteren. Bugatto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gjinali kopt de bal weg. Łapanka controleert de bal met de borst. Met opzet legt Pachel zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pachel naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Misierewicz rent richting de bal. Eiro verovert de bal door een tackle van achteren. Eiro passt de bal zonder na te denken. Komber rent richting de bal. Komber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia 06 Mysłowice 50%, Chelsea FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lechia 06 Mysłowice - Chelsea FC 0:0

48e minuut.
Dębek geeft een hoge lob. Szalkowski kopt de bal weg. Leno is nu in balbezit. Bugatto onderschept slim de pass. Bugatto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia 06 Mysłowice - Chelsea FC 1:0

63e minuut.
Daar is Szalkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zimnawoda verovert de bal door een tackle van achteren. Drumev met een sublieme pass. Eiro rent richting de bal. Eiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Drumev met een sublieme pass. Minga geeft een hoge lob. Jeleń heeft problemen om de bal te vangen. Eiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Casados met een sublieme pass. Quartiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawoj maakt een afschuwelijke overtreding. Nawoj krijgt een gele kaart. Quartiani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quartiani wilt de vrije trap nemen. Eiro maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Zimnawoda verovert de bal door een tackle van achteren. Zimnawoda geeft een hoge lob. Komber rent richting de bal. Komber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lechia 06 Mysłowice - Chelsea FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia 06 Mysłowice 65%, Chelsea FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lechia 06 Mysłowice - Chelsea FC 1:1