Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea FC Lechia 06 Mysłowice
3:2:3:2 off Tactiek lwy
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
6 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
49.3 gemiddelde waardering 46.9
average Schieten good
good Passen good
formidable Verdedigen good


3e minuut.
Ułamek passt de bal in één keer door. Drumev met een sublieme pass. Del Gamba rent richting de bal. Del Gamba draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Gjinali passt de bal zonder na te denken. Zieńczuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Del Gamba. Del Gamba krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Siwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Gamba onderschept slim de pass. Misierewicz begaat een overtreding. Del Gamba roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Del Gamba kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea FC 39%, Lechia 06 Mysłowice 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea FC - Lechia 06 Mysłowice 0:0

47e minuut.
Ułamek met een sublieme pass. Siwiński is nu in balbezit. Ułamek begaat een overtreding. Ułamek krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Jeleń kopt de bal weg. Bugatto rent richting de bal. Met opzet legt Tararache zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tararache naar de kleedkamers voor een vroege douche.

55e minuut.
Drumev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Minga de bal. Minga geeft een lange en hoge pass. Quartiani is nu in balbezit. Quartiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - Lechia 06 Mysłowice 1:0

70e minuut.
Rodzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawoj rent richting de bal. Nawoj geeft een lange en hoge pass. Rodzik rent richting de bal. Rodzik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Ułamek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misierewicz geeft de bal voor. Pachel geeft de bal voor. Rodzik rent richting de bal. Rodzik haalt uit met een fantastische trap. Ashcroft verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Bugatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zimnawoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szalkowski schiet op doel. Leno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Zieńczuk rent richting de bal. Casados onderschept slim de pass. Casados passt de bal in één keer door. Drumev is nu in balbezit. Drumev met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Zimnawoda passt de bal zonder na te denken. Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gjinali zijn tegenspeler op de grond. Gjinali krijgt een gele kaart. Drumev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Drumev kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea FC 36%, Lechia 06 Mysłowice 64%.
Chelsea FC - Lechia 06 Mysłowice 1:0