Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ciderland Warsaw Nets
Normal Tactiek 424
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.6 gemiddelde waardering 48.7
matig Schieten solide
zwak Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


5e minuut.
Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka speelt de bal door. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Warsaw Nets 0:1

6e minuut.
Lippke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippke geeft de bal voor. Chwalony kopt de bal weg. Vrauwdeunt rent richting de bal. Vrauwdeunt draait met de bal, schiet en ... Pecka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Chwalony met een sublieme pass. Vrauwdeunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi is nu in balbezit. Vrauwdeunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrauwdeunt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Łagódka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Lewicki de bal. Bianchi rent richting de bal. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. Lippke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Prasnal heeft problemen om de bal te vangen. Paasimies is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prasnal. Prasnal krijgt een gele kaart. Paasimies is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vrauwdeunt komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Dejko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łagódka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vrauwdeunt is nu in balbezit. Vrauwdeunt geeft een hoge lob. Pecka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Vrauwdeunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrauwdeunt met een sublieme pass. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi draait met de bal, schiet en ... Pecka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Domide kopt de bal weg. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi passt de bal in één keer door. Vrauwdeunt rent richting de bal. Vrauwdeunt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Paasimies zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vrauwdeunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrauwdeunt met een sublieme pass. Chwalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalony geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Warsaw Nets 0:2

32e minuut.
Lewicki geeft een lange en hoge pass. Warać probeert naar een medespeler te passen. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrauwdeunt rent richting de bal. Vrauwdeunt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bianchi met een sublieme pass. Klungelig pakt Weler de bal. Weler probeert naar een medespeler te passen. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bianchi draait met de bal, schiet en ... Dejko geeft een hoge lob. Bianchi kopt de bal weg. Vrauwdeunt rent richting de bal. Vrauwdeunt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Warsaw Nets 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciderland 64%, Warsaw Nets 36%.
FC Ciderland - Warsaw Nets 0:3

48e minuut.
Dejko geeft een hoge lob. Inworp. Łagódka met de inworp. Vrauwdeunt rent richting de bal. Vrauwdeunt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Bruzda met een sublieme pass. Chwalony rent richting de bal. Chwalony geeft de bal voor. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka geeft een lange en hoge pass. Pecka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Vrauwdeunt is nu in balbezit. Vrauwdeunt geeft de bal voor. Lewicki rent richting de bal. Vrauwdeunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrauwdeunt passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Chwalony kopt de bal weg. Bruzda is nu in balbezit. Łagódka verovert de bal door een tackle van achteren. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Warsaw Nets 0:4

57e minuut.
Chwalony is nu in balbezit. Chwalony passt de bal zonder na te denken. Daar is Bianchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. Dejko probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Lewicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paasimies rent richting de bal. Paasimies passt de bal met de wreef. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Łagódka onderschept slim de pass. Łagódka geeft een lange en hoge pass. Paasimies bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasimies haalt uit met een fantastische trap. Pecka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Warsaw Nets 0:5

71e minuut.
Daar is Prasnal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domide geeft een hoge lob. Prasnal probeert de bal aan de voet te houden. Łagódka rent richting de bal. Łagódka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Weler geeft een hoge lob. Paasimies bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasimies geeft een lange en hoge pass. Vrauwdeunt rent richting de bal. Vrauwdeunt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Chwalony passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Weler de bal. Tromby speelt de bal door. Jończy rent richting de bal. Jończy haalt uit met een fantastische trap. Dini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Warsaw Nets 1:5

85e minuut.
Schóber is nu in balbezit. Domide is nu in balbezit. Domide passt de bal in één keer door. Bianchi rent richting de bal. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. Pecka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Paasimies heeft problemen om de bal te vangen. Paasimies geeft de bal voor. Daar is Bianchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrauwdeunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrauwdeunt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pecka met een harde bal richting middenveld. Łagódka rent richting de bal. Łagódka probeert naar een medespeler te passen. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - Warsaw Nets 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciderland 88%, Warsaw Nets 12%.
FC Ciderland - Warsaw Nets 1:6