Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea FC FC-Madagaskar
3:2:3:2 off Tactiek Normal1
59% Balbezit 41%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 41.4
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
uitmuntend Verdedigen redelijk


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tienketo met een snelle inworp. Komber met een sublieme pass. Eiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ułamek geeft de bal voor. Minga kopt de bal weg. Daar is Eiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eiro schiet op doel. Sanzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - FC-Madagaskar 1:0

18e minuut.
Ułamek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev speelt de bal door. Komber bereikt de bal nog maar net als eerste. Komber schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eiro rent richting de bal. Eiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - FC-Madagaskar 2:0

19e minuut.
Bakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakos geeft een lange en hoge pass. Tararache bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu verovert de bal door een tackle van achteren. Dandu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Ułamek speelt de bal door. Eiro rent richting de bal. Eiro passt de bal met de wreef. Daar is Komber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Zimnawoda speelt de bal door. Drumev heeft problemen om de bal te vangen. Drumev passt de bal met de wreef. Komber is nu in balbezit. Komber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Minga is nu in balbezit. Ułamek rent richting de bal. Ułamek speelt de bal door. Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Bakos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quartiani met een snelle inworp. Ułamek is nu in balbezit. Ułamek geeft een hoge lob. Sanzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Oczko met een sublieme pass. Lizák probeert de bal met de borst te controleren. Komber geeft een lange en hoge pass. Eiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiro haalt uit met een fantastische trap. Sanzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - FC-Madagaskar 3:0

37e minuut.
Oczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oczko geeft de bal voor. Tararache geeft een lange en hoge pass. Eiro is nu in balbezit. Eiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Casados passt de bal zonder na te denken. Quartiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Quartiani speelt de bal door. Ułamek rent richting de bal. Ułamek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea FC 39%, FC-Madagaskar 61%.
Chelsea FC - FC-Madagaskar 3:0

51e minuut.
Ułamek bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiro is nu in balbezit. Eiro passt de bal zonder na te denken. Daar is Komber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komber haalt uit met een fantastische trap. Sanzi bokst de bal weg.

55e minuut.
Quartiani met een sublieme pass. Susuzdere is nu in balbezit. Eiro onderschept slim de pass. Eiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - FC-Madagaskar 4:0

60e minuut.
Drumev geeft een lange en hoge pass. Lizák kopt de bal weg. Klungelig pakt Drumev de bal. Eiro is nu in balbezit. Eiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Eiro rent richting de bal. Ułamek bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Komber de bal. Komber haalt uit met een fantastische trap. Sanzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Drumev is nu in balbezit. Drumev passt de bal in één keer door. Minga is nu in balbezit. Minga draait met de bal, schiet en ... Eiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Lizák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Susuzdere bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiro onderschept slim de pass. Eiro draait met de bal, schiet en ... Sanzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - FC-Madagaskar 5:0

79e minuut.
Tienketo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tienketo geeft een hoge lob. Casados probeert naar een medespeler te passen. Eiro is nu in balbezit. Eiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Eiro rent richting de bal. Eiro passt de bal zonder na te denken. Komber bereikt de bal nog maar net als eerste. Komber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - FC-Madagaskar 6:0

85e minuut.
Emo met een sublieme pass. Tienketo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tararache tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tararache krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Ułamek met een sublieme pass. Drumev probeert naar een medespeler te passen. Komber bereikt de bal nog maar net als eerste. Komber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - FC-Madagaskar 7:0

88e minuut.
Aring is nu in balbezit. Ułamek verovert de bal door een tackle van achteren. Ułamek geeft een lange en hoge pass. Komber bereikt de bal nog maar net als eerste. Komber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Krezović kopt de bal weg. Rodzik is nu in balbezit. Dandu verovert de bal door een tackle van achteren. Dandu schiet op doel. Leno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - FC-Madagaskar 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea FC 31%, FC-Madagaskar 69%.
Chelsea FC - FC-Madagaskar 7:1