Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-Madagaskar Chelsea FC
Normal1 Tactiek 3:2:3:2 off
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.4 gemiddelde waardering 51.3
matig Schieten goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Krezović geeft de bal voor. Dandu rent richting de bal. Tararache rent richting de bal. Dandu onderschept slim de pass. Dandu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Madagaskar - Chelsea FC 1:0

10e minuut.
Eiro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rodzik komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Quartiani met de inworp. Ułamek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ułamek geeft een lange en hoge pass. Del Gamba maakt een snoekduik en kopt de bal. Sanzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC-Madagaskar - Chelsea FC 1:1

17e minuut.
Rodzik onderschept slim de pass. Rodzik passt de bal met de wreef. Del Gamba is nu in balbezit. Del Gamba haalt uit met een fantastische trap. Sanzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Madagaskar - Chelsea FC 1:2

17e minuut.
Krezović is nu in balbezit. Krezović met een sublieme pass. Emo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Del Gamba rent richting de bal. Del Gamba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Drumev passt de bal zonder na te denken. Daar is Del Gamba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Gamba passt de bal met de wreef. Rodzik rent richting de bal. Rodzik draait met de bal, schiet en ... Sanzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Madagaskar 65%, Chelsea FC 35%.
FC-Madagaskar - Chelsea FC 1:2

54e minuut.
Rodzik passt de bal met de wreef. Minga rent richting de bal. Minga passt de bal in één keer door. Del Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Gamba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Casados probeert naar een medespeler te passen. Drumev met een sublieme pass. Del Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodzik is nu in balbezit. Rodzik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Rodzik rent richting de bal. Rodzik passt de bal met de wreef. Del Gamba rent richting de bal. Del Gamba draait met de bal, schiet en ... Sanzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Madagaskar - Chelsea FC 1:3

79e minuut.
Quartiani met de inworp. Ułamek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ułamek geeft de bal voor. Del Gamba is nu in balbezit. Del Gamba haalt uit met een fantastische trap. Sanzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hirth is nu in balbezit. Rodzik verovert de bal door een tackle van achteren. Rodzik draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Bergnesi onderschept slim de pass. Bergnesi geeft een lange en hoge pass. Susuzdere bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Gamba onderschept slim de pass. Del Gamba schiet op doel. Sanzi bokst de bal weg.

89e minuut.
Drumev probeert naar een medespeler te passen. Rodzik rent richting de bal. Del Gamba is nu in balbezit. Del Gamba schiet op doel. Sanzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Madagaskar 74%, Chelsea FC 26%.
FC-Madagaskar - Chelsea FC 1:3