Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gornik kłodawa FC Ciderland
kazik neew Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 25.5
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen zwak
solide Verdedigen zwak


3e minuut.
Mann geeft een hoge lob. Karagula kopt de bal weg. Daar is Tromby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montilla rent richting de bal. Montilla schiet op doel. Pecka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Pecka probeert naar een medespeler te passen. Mucsányi kopt de bal weg. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Lippke probeert de bal aan de voet te houden. Madgearu is nu in balbezit. Karagula is nu in balbezit. Karagula draait met de bal, schiet en ... Pecka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gornik kłodawa - FC Ciderland 1:0

8e minuut.
Mucsányi kopt de bal weg. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla haalt uit met een fantastische trap. Pecka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Lippke de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gornik kłodawa - FC Ciderland 2:0

17e minuut.
Montilla kopt de bal weg. Karagula is nu in balbezit. Lippke verovert de bal door een tackle van achteren. Madgearu onderschept slim de pass. Madgearu schiet op doel. Pecka bokst de bal weg. Madgearu is nu in balbezit. Madgearu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gornik kłodawa - FC Ciderland 3:0

20e minuut.
Bøgelund geeft een hoge lob. Dejko kan de bal niet met de borst controleren. Montilla is nu in balbezit. Montilla geeft een lange en hoge pass. Karagula springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Lippke geeft de bal voor. Onnela kopt de bal weg. Madgearu met een sublieme pass. Micewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Micewicz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bruzda rent richting de bal. Bruzda geeft een hoge lob. Mucsányi kopt de bal weg. Karagula heeft problemen om de bal te vangen. Karagula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
gornik kłodawa - FC Ciderland 4:0

27e minuut.
Bøgelund kopt de bal weg. Montilla rent richting de bal. Madgearu met een sublieme pass. Karagula rent richting de bal. Karagula schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gornik kłodawa - FC Ciderland 5:0

30e minuut.
Doeltrap. Lippke trapt de bal weg. Bøgelund kopt de bal weg. Montilla is nu in balbezit. Montilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bøgelund met de inworp. Madgearu geeft een lange en hoge pass. Karagula maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gornik kłodawa - FC Ciderland 6:0

40e minuut.
Daar is Micewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micewicz probeert naar een medespeler te passen. Madgearu met een sublieme pass. Karagula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bøgelund zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla geeft de bal voor. Karagula maakt een snoekduik en kopt de bal. Pecka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gornik kłodawa 21%, FC Ciderland 79%.
gornik kłodawa - FC Ciderland 6:0

53e minuut.
Madgearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Madgearu passt de bal in één keer door. Karagula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagula haalt uit met een fantastische trap. Pecka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gornik kłodawa - FC Ciderland 7:0

55e minuut.
Mucsányi passt de bal met de wreef. Karagula rent richting de bal. Karagula draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dejko de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Micewicz is nu in balbezit. Prasnal is nu in balbezit. Micewicz onderschept slim de pass. Micewicz geeft een hoge lob. Bøgelund kopt de bal weg. Pecka bokst de bal weg.

63e minuut.
Madgearu met een sublieme pass. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla haalt uit met een fantastische trap. Lippke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pecka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gornik kłodawa - FC Ciderland 8:0

64e minuut.
Montilla rent richting de bal. Montilla geeft een lange en hoge pass. Karagula rent richting de bal. Karagula haalt uit met een fantastische trap. Pecka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gornik kłodawa - FC Ciderland 9:0

70e minuut.
Klungelig pakt Micewicz de bal. Micewicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Montilla de bal. Montilla schiet op doel. Pecka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gornik kłodawa - FC Ciderland 10:0

72e minuut.
Lippke geeft een hoge lob. Navarro speelt de bal door. Lippke heeft problemen om de bal te vangen. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla draait met de bal, schiet en ... Pecka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karagula is nu in balbezit. Karagula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gornik kłodawa - FC Ciderland 11:0

76e minuut.
Montilla passt de bal zonder na te denken. Bøgelund geeft een hoge lob. Bruzda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karagula is nu in balbezit. Karagula schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Madgearu met een sublieme pass. Dejko heeft problemen om de bal te vangen. Montilla rent richting de bal. Montilla schiet op doel. Daar is Dejko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Lippke onderschept slim de pass. Lippke geeft de bal voor. Maguire kopt de bal weg. Daar is Madgearu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madgearu draait met de bal, schiet en ... Pecka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karagula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagula draait met de bal, schiet en ... Pecka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Montilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gornik kłodawa - FC Ciderland 12:0

80e minuut.
Micewicz passt de bal in één keer door. Madgearu is nu in balbezit. Madgearu speelt de bal door. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
gornik kłodawa - FC Ciderland 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gornik kłodawa 14%, FC Ciderland 86%.
gornik kłodawa - FC Ciderland 13:0