Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ciderland gornik kłodawa
Normal Tactiek kazik neew
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 1
26.5 gemiddelde waardering 45.2
matig Schieten solide
matig Passen solide
matig Verdedigen goed


7e minuut.
Tromby passt de bal in één keer door. Micewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Micewicz geeft de bal voor. Daar is Montilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - gornik kłodawa 0:1

9e minuut.
Mikita probeert naar een medespeler te passen. Maguire rent richting de bal. Maguire met een sublieme pass. Aucello bereikt de bal nog maar net als eerste. Aucello schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Micewicz is nu in balbezit. Prasnal begaat een overtreding. Micewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karagula met een snel genomen vrije trap. Lippke heeft problemen om de bal te vangen. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla schiet op doel. Pecka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - gornik kłodawa 0:2

13e minuut.
Mikita heeft problemen om de bal te vangen. Montilla rent richting de bal. Montilla passt de bal zonder na te denken. Karagula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagula draait met de bal, schiet en ... Pecka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lippke heeft problemen om de bal te vangen. Karagula is nu in balbezit. Karagula haalt uit met een fantastische trap. Pecka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Mikita is nu in balbezit. Prasnal onderschept slim de pass. Karagula probeert naar een medespeler te passen. Montilla is nu in balbezit. Montilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rywczak verovert de bal door een tackle van achteren. Tromby is nu in balbezit. Tromby geeft een lange en hoge pass. Mann rent richting de bal. Mann geeft een hoge lob. Pecka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Navarro kopt de bal weg. Klungelig pakt Montilla de bal. Montilla speelt de bal door. Karagula rent richting de bal. Karagula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - gornik kłodawa 0:3

33e minuut.
Karagula passt de bal zonder na te denken. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla passt de bal met de wreef. Karagula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - gornik kłodawa 0:4

35e minuut.
Maguire met de inworp. Aucello speelt de bal door. Tromby met een sublieme pass. Piwownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwownik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Lewicki passt de bal in één keer door. Micewicz probeert de bal met de borst te controleren. Micewicz passt de bal in één keer door. Karagula rent richting de bal. Karagula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - gornik kłodawa 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciderland 69%, gornik kłodawa 31%.
FC Ciderland - gornik kłodawa 0:5

54e minuut.
Klungelig pakt Montilla de bal. Tromby rent richting de bal. Bøgelund schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bøgelund naar de kleedkamers voor een vroege douche.

56e minuut.
Maguire is nu in balbezit. Onnela onderschept slim de pass. Onnela met een sublieme pass. Jończy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jończy haalt uit met een fantastische trap. Jeleń bokst de bal weg.

63e minuut.
Karagula rent richting de bal. Karagula passt de bal zonder na te denken. Daar is Montilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montilla haalt uit met een fantastische trap. Pecka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - gornik kłodawa 0:6

66e minuut.
Mann geeft een lange en hoge pass. Montilla kopt de bal weg. Karagula rent richting de bal. Karagula schiet op doel. Pecka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - gornik kłodawa 0:7

66e minuut.
Guzik komt het veld opgelopen. Szopeński komt het veld opgelopen. Ryłko komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Szopeński geeft een hoge lob. Rywczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewicki maakt een afschuwelijke overtreding. Lewicki krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Mann geeft een hoge lob. Bruzda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ryłko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryłko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - gornik kłodawa 0:8

72e minuut.
Aucello met een sublieme pass. Klungelig pakt Jończy de bal. Ryłko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ryłko moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ryłko schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

79e minuut.
Tromby rent richting de bal. Tromby passt de bal met de wreef. Szopeński geeft een lange en hoge pass. Karagula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Mann probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szopeński de bal. Szopeński probeert naar een medespeler te passen. Karagula is nu in balbezit. Karagula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Guzik is nu in balbezit. Guzik passt de bal met de wreef. Mikita heeft problemen om de bal te vangen. Karagula rent richting de bal. Karagula draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - gornik kłodawa 0:9

88e minuut.
Szopeński rent richting de bal. Szopeński geeft een lange en hoge pass. Guzik kopt de bal weg. Karagula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciderland 68%, gornik kłodawa 32%.
FC Ciderland - gornik kłodawa 0:9