Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warsaw Nets Chudzio
424 Tactiek Moja
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 30.3
solide Schieten slecht
solide Passen redelijk
goed Verdedigen matig


10e minuut.
Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Car de bal onder controle te krijgen. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi schiet op doel. Pyczółka bokst de bal weg.

13e minuut.
Łagódka geeft de bal voor. Gilyán kopt de bal weg. Domide speelt de bal door. Bianchi rent richting de bal. Bianchi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pyczółka trapt de bal weg van het doel. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Moczygęba zijn tegenspeler op de grond. Moczygęba krijgt een gele kaart. Domide is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moczygęba probeert de bal aan de voet te houden. Domide zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bianchi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Centanni met de inworp. Vrauwdeunt is nu in balbezit. Daar is Vrauwdeunt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrauwdeunt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paasimies neemt de hoekschop. Bianchi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - Chudzio 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Centanni de bal. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrauwdeunt is nu in balbezit. Vrauwdeunt draait met de bal, schiet en ... Pyczółka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - Chudzio 2:0

28e minuut.
Centanni geeft een lange en hoge pass. Berdys heeft problemen om de bal te vangen. Chwalony probeert naar een medespeler te passen. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Bianchi de bal. Czyrak geeft een lange en hoge pass. Schóber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berdys bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdys schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Dini trapt de bal weg. Vrauwdeunt is nu in balbezit. Bianchi rent richting de bal. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. Felczak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - Chudzio 3:0

41e minuut.
Łagódka met een snelle inworp. Vrauwdeunt rent richting de bal. Vrauwdeunt met een sublieme pass. Bianchi rent richting de bal. Bianchi draait met de bal, schiet en ... Pyczółka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warsaw Nets 25%, Chudzio 75%.
Warsaw Nets - Chudzio 3:0

52e minuut.
Łagódka is nu in balbezit. Łagódka speelt de bal door. Bianchi rent richting de bal. Bianchi schiet op doel. Pyczółka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Chwalony met een sublieme pass. Vrauwdeunt is nu in balbezit. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi draait met de bal, schiet en ... Vrauwdeunt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pyczółka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Domide met een sublieme pass. Paasimies is nu in balbezit. Paasimies met een sublieme pass. Vrauwdeunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrauwdeunt draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - Chudzio 4:0

69e minuut.
Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka geeft een hoge lob. Centanni probeert de bal met de borst te controleren. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - Chudzio 5:0

70e minuut.
Łaszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Car bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi verovert de bal door een tackle van achteren. Bianchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Inworp. Paasimies met een snelle inworp. Vrauwdeunt rent richting de bal. Vrauwdeunt geeft de bal voor. Bianchi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Centanni geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paasimies met de inworp. Daar is Vrauwdeunt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrauwdeunt geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warsaw Nets 33%, Chudzio 67%.
Warsaw Nets - Chudzio 5:0