Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warsaw Nets FC-Madagaskar
424 Tactiek Normal1
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 43.4
solide Schieten goed
solide Passen goed
goed Verdedigen goed


10e minuut.
Schóber speelt de bal door. Paasimies speelt de bal door. Vrauwdeunt rent richting de bal. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - FC-Madagaskar 1:0

12e minuut.
Inworp. Paasimies zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chwalony is nu in balbezit. Chwalony geeft een hoge lob. Bianchi maakt een snoekduik en kopt de bal. Sanzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Chwalony geeft een hoge lob. Daar is Vrauwdeunt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrauwdeunt met een sublieme pass. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - FC-Madagaskar 2:0

14e minuut.
Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tienketo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tienketo probeert naar een medespeler te passen. Krezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Dandu is nu in balbezit. Pieńkoś rent richting de bal. Dandu onderschept slim de pass. Dandu schiet op doel. Dini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kopczyński geeft een lange en hoge pass. Dandu rent richting de bal. Chwalony tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chwalony krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Weler geeft een lange en hoge pass. Bakos kopt de bal weg. Klungelig pakt Lizák de bal. Krezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tienketo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vrauwdeunt rent richting de bal. Vrauwdeunt passt de bal zonder na te denken. Daar is Bianchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. Sanzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Chwalony speelt de bal door. Vrauwdeunt heeft problemen om de bal te vangen. Vrauwdeunt passt de bal met de wreef. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Vrauwdeunt met een sublieme pass. Łagódka rent richting de bal. Hirth rent richting de bal. Łagódka onderschept slim de pass. Łagódka schiet op doel. Sanzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warsaw Nets 32%, FC-Madagaskar 68%.
Warsaw Nets - FC-Madagaskar 2:0

46e minuut.
Chwalony passt de bal in één keer door. Bakos is nu in balbezit. Bakos passt de bal in één keer door. Bianchi rent richting de bal. Bianchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Emo passt de bal in één keer door. Bergnesi rent richting de bal. Bergnesi speelt de bal door. Krezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pieńkoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu onderschept slim de pass. Dandu controleert de bal met de borst. Dandu draait met de bal, schiet en ... Dini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - FC-Madagaskar 2:1

53e minuut.
Hirth geeft de bal voor. Paasimies bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopczyński begaat een overtreding. Kopczyński krijgt een gele kaart. Paasimies raakt geblesseerd tijdens het duel. Domide zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bianchi krijgt zijn hoofd ertegen. Sanzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - FC-Madagaskar 3:1

53e minuut.
Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu passt de bal in één keer door. Susuzdere heeft problemen om de bal te vangen. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Łagódka is nu in balbezit. Łagódka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vrauwdeunt de bal. Vrauwdeunt geeft de bal voor. Hirth probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Susuzdere speelt de bal door. Bergnesi rent richting de bal. Bergnesi met een sublieme pass. Krezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Vrauwdeunt speelt de bal door. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Emo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrauwdeunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrauwdeunt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Emo probeert naar een medespeler te passen. Bakos met een sublieme pass. Dandu rent richting de bal. Krezović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - FC-Madagaskar 3:2

78e minuut.
Inworp. Tienketo met een snelle inworp. Lizák probeert naar een medespeler te passen. Dandu rent richting de bal. Dandu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Klungelig pakt Weler de bal. Tienketo is nu in balbezit. Weler begaat een overtreding. Weler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warsaw Nets 38%, FC-Madagaskar 62%.
Warsaw Nets - FC-Madagaskar 3:2