Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gornik kłodawa Lechia 06 Mysłowice
kazik neew Tactiek lwy
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 9
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.6 gemiddelde waardering 44.7
good Schieten adequate
very good Passen good
good Verdedigen good


17e minuut.
Mann met een sublieme pass. Klungelig pakt Montilla de bal. Nawoj begaat een overtreding. Montilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karagula komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Micewicz is nu in balbezit. Micewicz met een sublieme pass. Bøgelund speelt de bal door. Mikita rent richting de bal. Mikita haalt uit met een fantastische trap. Ashcroft probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Mikita geeft een lange en hoge pass. Dębek heeft problemen om de bal te vangen. Montilla rent richting de bal. Montilla haalt uit met een fantastische trap. Ashcroft probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gornik kłodawa - Lechia 06 Mysłowice 1:0

34e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Berriozábal onderschept slim de pass. Berriozábal passt de bal met de wreef. Szalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski schiet op doel. Jeleń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Micewicz rent richting de bal. Mikita rent richting de bal. Mikita probeert naar een medespeler te passen. Montilla is nu in balbezit. Montilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gornik kłodawa 37%, Lechia 06 Mysłowice 63%.
gornik kłodawa - Lechia 06 Mysłowice 1:0

46e minuut.
Bugatto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siwiński komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Karagula heeft problemen om de bal te vangen. Stodółka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikita. Mikita krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Micewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Karagula de bal. Misierewicz onderschept slim de pass. Micewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Micewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mann geeft een lange en hoge pass. Bøgelund rent richting de bal. Bøgelund speelt de bal door. Karagula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagula haalt uit met een fantastische trap. Ashcroft verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Bøgelund geeft de bal voor. Daar is Micewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gjinali is nu in balbezit. Micewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Micewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Łapanka probeert naar een medespeler te passen. Berriozábal rent richting de bal. Berriozábal speelt de bal door. Szalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bøgelund is nu in balbezit. Berriozábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Berriozábal speelt de bal door. Siwiński rent richting de bal. Siwiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Jeleń de bal. Montilla is nu in balbezit. Montilla passt de bal zonder na te denken. Karagula rent richting de bal. Karagula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gornik kłodawa - Lechia 06 Mysłowice 2:0

74e minuut.
Siwiński probeert de bal met de borst te controleren. Lloret rent richting de bal. Lloret passt de bal in één keer door. Szalkowski rent richting de bal. Szalkowski haalt uit met een fantastische trap. Jeleń bokst de bal weg.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cekiel komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Karagula passt de bal zonder na te denken. Jeleń rent richting de bal. Karagula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jeleń raakt geblesseerd tijdens het duel. Jeleń met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gornik kłodawa 43%, Lechia 06 Mysłowice 57%.
gornik kłodawa - Lechia 06 Mysłowice 2:0