Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ciderland REAL Kalisz
Normal Tactiek Ex.Du
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 42
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 48.2
average Schieten outstanding
weak Passen solid
average Verdedigen good


1e minuut.
Štefeček is nu in balbezit. Prasnal verovert de bal door een tackle van achteren. de Vilhena onderschept slim de pass. Bal geeft een hoge lob. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Linkoaho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Risotto krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Wysocki onderschept slim de pass. Wysocki met een sublieme pass. de Vilhena speelt de bal door. Risotto is nu in balbezit. Risotto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorek geeft een hoge lob. Bal kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Štefeček de bal onder controle te krijgen. Štefeček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Linkoaho met een snelle inworp. Aucello bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vilhena onderschept slim de pass. de Vilhena geeft de bal voor. Štefeček springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Risotto is nu in balbezit. Risotto draait met de bal, schiet en ... Pecka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - REAL Kalisz 0:1

13e minuut.
Linkoaho geeft de bal voor. Bal kopt de bal weg. Štefeček is nu in balbezit. Štefeček draait met de bal, schiet en ... Pecka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - REAL Kalisz 0:2

18e minuut.
Iwanecki geeft een lange en hoge pass. Daar is Lewicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Vilhena met een sublieme pass. Štefeček is nu in balbezit. Štefeček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tromby passt de bal in één keer door. Allas geeft de bal voor. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Risotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Risotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - REAL Kalisz 0:3

22e minuut.
Prasnal geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bal met een snelle inworp. de Vilhena probeert de bal met de borst te controleren. de Vilhena geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dejko de bal. Risotto rent richting de bal. Risotto schiet op doel. Dejko probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Štefeček springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
de Vilhena controleert de bal met de borst. de Vilhena geeft een hoge lob. Risotto is nu in balbezit. Risotto draait met de bal, schiet en ... Pecka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - REAL Kalisz 0:4

32e minuut.
Bal probeert naar een medespeler te passen. Štefeček rent richting de bal. Štefeček passt de bal zonder na te denken. Daar is Risotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Risotto draait met de bal, schiet en ... Pecka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Štefeček rent richting de bal. Lippke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Štefeček raakt geblesseerd tijdens het duel. Štefeček kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Pecka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - REAL Kalisz 0:5

33e minuut.
Risotto verovert de bal door een tackle van achteren. Linkoaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Linkoaho geeft de bal voor. Štefeček is nu in balbezit. Štefeček draait met de bal, schiet en ... Pecka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Lippke geeft de bal voor. Maguire is nu in balbezit. Bal rent richting de bal. Bal geeft een lange en hoge pass. Risotto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - REAL Kalisz 0:6

37e minuut.
Bal kopt de bal weg. de Vilhena geeft een hoge lob. Lippke bereikt de bal nog maar net als eerste. Štefeček verovert de bal door een tackle van achteren. Štefeček draait met de bal, schiet en ... Pecka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - REAL Kalisz 0:7

38e minuut.
Klungelig pakt Risotto de bal. Tromby begaat een overtreding. Risotto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Linkoaho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Štefeček springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Jończy rent richting de bal. Wysocki verovert de bal door een tackle van achteren. Aucello begaat een overtreding. Aucello krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Linkoaho geeft een hoge lob. Bal is nu in balbezit. Prasnal maakt een afschuwelijke overtreding. Prasnal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciderland 78%, REAL Kalisz 22%.
FC Ciderland - REAL Kalisz 0:7

46e minuut.
Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal passt de bal met de wreef. Štefeček is nu in balbezit. Štefeček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - REAL Kalisz 0:8

48e minuut.
de Vilhena bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vilhena passt de bal met de wreef. Štefeček rent richting de bal. Štefeček draait met de bal, schiet en ... Pecka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - REAL Kalisz 0:9

52e minuut.
Bal speelt de bal door. Dejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto verovert de bal door een tackle van achteren. Risotto haalt uit met een fantastische trap. Pecka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - REAL Kalisz 0:10

56e minuut.
Bal controleert de bal met de borst. Štefeček rent richting de bal. Štefeček geeft de bal voor. Risotto rent richting de bal. Risotto draait met de bal, schiet en ... Pecka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Dejko de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Linkoaho neemt de hoekschop. Štefeček maakt een snoekduik en kopt de bal. Pecka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - REAL Kalisz 0:11

58e minuut.
Risotto rent richting de bal. Risotto passt de bal met de wreef. Štefeček rent richting de bal. Štefeček schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
de Vilhena passt de bal met de wreef. Dejko heeft problemen om de bal te vangen. Risotto is nu in balbezit. Risotto draait met de bal, schiet en ... Pecka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - REAL Kalisz 0:12

60e minuut.
Aucello met een sublieme pass. Daar is Jończy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto heeft problemen om de bal te vangen. Risotto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pecka trapt de bal weg van het doel. de Vilhena geeft een hoge lob. Risotto rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Linkoaho kopt de bal weg. Dejko rent richting de bal. Risotto onderschept slim de pass. Risotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - REAL Kalisz 0:13

64e minuut.
Bal geeft de bal voor. Dejko kopt de bal weg. de Vilhena geeft een hoge lob. Risotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Risotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - REAL Kalisz 0:14

68e minuut.
Risotto speelt de bal door. Lippke heeft problemen om de bal te vangen. Štefeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Štefeček haalt uit met een fantastische trap. Pecka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - REAL Kalisz 0:15

70e minuut.
Inworp. Linkoaho met de inworp. de Vilhena heeft problemen om de bal te vangen. de Vilhena geeft de bal voor. Štefeček springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - REAL Kalisz 0:16

72e minuut.
de Vilhena is nu in balbezit. de Vilhena passt de bal in één keer door. Daar is Risotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Risotto schiet op doel. Pecka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - REAL Kalisz 0:17

74e minuut.
Daar is de Vilhena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Vilhena probeert naar een medespeler te passen. Linkoaho is nu in balbezit. Linkoaho geeft de bal voor. Štefeček maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tromby kopt de bal weg. Linkoaho rent richting de bal. Linkoaho passt de bal in één keer door. Risotto probeert de bal aan de voet te houden. Risotto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bal met een snelle inworp. de Vilhena is nu in balbezit. Prasnal is nu in balbezit. de Vilhena verovert de bal door een tackle van achteren. de Vilhena geeft de bal voor. Pecka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Risotto rent richting de bal. Risotto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - REAL Kalisz 0:18

84e minuut.
Linkoaho geeft de bal voor. Dejko heeft problemen om de bal te vangen. Risotto is nu in balbezit. Risotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - REAL Kalisz 0:19

86e minuut.
Linkoaho rent richting de bal. Linkoaho met een sublieme pass. Daar is Iwanecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iwanecki geeft een lange en hoge pass. Štefeček kopt de bal weg. Pecka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciderland - REAL Kalisz 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciderland 75%, REAL Kalisz 25%.
FC Ciderland - REAL Kalisz 0:20