Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL Kalisz FC Ciderland
Ex.Du Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 25.2
solide Schieten matig
zeer goed Passen zwak
uitstekend Verdedigen zwak


2e minuut.
Wysocki geeft de bal voor. Raset kopt de bal weg. Dejko onderschept slim de pass. Zangyan is nu in balbezit. Zangyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - FC Ciderland 1:0

8e minuut.
Hajduković geeft de bal voor. Prasnal kopt de bal weg. Lippke is nu in balbezit. Raset rent richting de bal. Raset haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pecka trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hajduković met de inworp. Otero geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Lippke onderschept slim de pass. Lippke geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bal met de inworp. Otero geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Otero geeft een hoge lob. Pecka met een sublieme pass. Inworp. Hajduković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Otero geeft een lange en hoge pass. Pecka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Lewicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangyan verovert de bal door een tackle van achteren. Zangyan passt de bal zonder na te denken. Raset bereikt de bal nog maar net als eerste. Raset schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - FC Ciderland 2:0

16e minuut.
Raset kopt de bal weg. Prasnal probeert de bal aan de voet te houden. Lewicki is nu in balbezit. Zangyan onderschept slim de pass. Zangyan haalt uit met een fantastische trap. Pecka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hajduković is nu in balbezit. Hajduković geeft een lange en hoge pass. Dejko rent richting de bal. Raset verovert de bal door een tackle van achteren. Raset haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - FC Ciderland 3:0

25e minuut.
Raset controleert de bal met de borst. Dejko is nu in balbezit. Raset verovert de bal door een tackle van achteren. Raset haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - FC Ciderland 4:0

27e minuut.
Hajduković bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduković geeft de bal voor. Zangyan rent richting de bal. Zangyan schiet op doel. Pecka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - FC Ciderland 5:0

38e minuut.
Otero geeft de bal voor. Lippke heeft problemen om de bal te vangen. Zangyan is nu in balbezit. Zangyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bruzda probeert naar een medespeler te passen. Iwanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwanecki geeft de bal voor. Zangyan rent richting de bal. Zangyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Raset maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - FC Ciderland 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL Kalisz 29%, FC Ciderland 71%.
REAL Kalisz - FC Ciderland 6:0

46e minuut.
Aucello verovert de bal door een tackle van achteren. Aucello probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lippke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raset bereikt de bal nog maar net als eerste. Raset draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Klungelig pakt Hajduković de bal. Hajduković geeft een hoge lob. Daar is Dejko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zangyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Inworp. Iwanecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hajduković bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduković geeft een hoge lob. Raset maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hajduković met de inworp. Otero geeft de bal voor. Zangyan krijgt zijn hoofd ertegen. Lippke heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bal zal de hoekschop nemen. Chodakiewicz controleert de bal met de borst. Zangyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Lippke trapt de bal weg van het doel. Otero kopt de bal weg. Hajduković met een sublieme pass. Zangyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangyan draait met de bal, schiet en ... Pecka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - FC Ciderland 7:0

60e minuut.
Hajduković rent richting de bal. Hajduković geeft de bal voor. Dejko heeft problemen om de bal te vangen. Raset bereikt de bal nog maar net als eerste. Raset draait met de bal, schiet en ... Pecka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Raset bereikt de bal nog maar net als eerste. Raset haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pecka met een harde bal richting middenveld. Hajduković bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduković geeft een lange en hoge pass. Zangyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - FC Ciderland 8:0

63e minuut.
Chodakiewicz rent richting de bal. Hajduković verovert de bal door een tackle van achteren. Hajduković geeft de bal voor. Raset bereikt de bal nog maar net als eerste. Raset haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - FC Ciderland 9:0

65e minuut.
Piwownik met de inworp. Hajduković rent richting de bal. Hajduković probeert naar een medespeler te passen. Raset is nu in balbezit. Raset draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bal is nu in balbezit. Bal draait met de bal, schiet en ... Pecka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - FC Ciderland 10:0

67e minuut.
Zangyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bal de bal. Bal met een sublieme pass. Zangyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Aucello speelt de bal door. Hajduković is nu in balbezit. Hajduković met een sublieme pass. Raset rent richting de bal. Raset schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Inworp. Bruzda met een snelle inworp. Hajduković geeft een hoge lob. Zangyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Iwanecki geeft een hoge lob. Raset kopt de bal weg. Zangyan rent richting de bal. Raset rent richting de bal. Raset schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lippke bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangyan verovert de bal door een tackle van achteren. Zangyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - FC Ciderland 11:0

79e minuut.
Zangyan rent richting de bal. Lippke bereikt de bal nog maar net als eerste. Zangyan verovert de bal door een tackle van achteren. Zangyan draait met de bal, schiet en ... Pecka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Raset is nu in balbezit. Raset haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Raset passt de bal zonder na te denken. Prasnal is nu in balbezit. Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Otero geeft een lange en hoge pass. Raset springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - FC Ciderland 12:0

87e minuut.
Pecka met een sublieme pass. Hajduković kopt de bal weg. Daar is Raset, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raset haalt uit met een fantastische trap. Pecka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Doeltrap. Dejko trapt de bal weg van het doel. Hajduković controleert de bal met de borst. Hajduković geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - FC Ciderland 13:0

89e minuut.
Raset verovert de bal door een tackle van achteren. Raset passt de bal zonder na te denken. Wysocki rent richting de bal. Wysocki geeft de bal voor. Zangyan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL Kalisz 19%, FC Ciderland 81%.
REAL Kalisz - FC Ciderland 13:0