Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chudzio Chelsea FC
Moja Tactiek 3:2:3:2 off
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
29.9 gemiddelde waardering 50.7
poor Schieten very good
adequate Passen good
average Verdedigen excellent


4e minuut.
Komber heeft problemen om de bal te vangen. Felczak probeert naar een medespeler te passen. Czyrak rent richting de bal. Eiro verovert de bal door een tackle van achteren. Eiro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Eiro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czyrak. Eiro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ułamek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Eiro krijgt zijn hoofd ertegen. Komber bereikt de bal nog maar net als eerste. Komber schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Car bereikt de bal nog maar net als eerste. Quartiani verovert de bal door een tackle van achteren. Quartiani haalt uit met een fantastische trap. Pyczółka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Quartiani met de inworp. Ułamek is nu in balbezit. Ułamek geeft een lange en hoge pass. Daar is Eiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Komber speelt de bal door. Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev met een sublieme pass. Eiro rent richting de bal. Eiro draait met de bal, schiet en ... Pyczółka bokst de bal weg.

16e minuut.
Komber verovert de bal door een tackle van achteren. Komber speelt de bal door. Minga is nu in balbezit. Eiro rent richting de bal. Eiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Minga verovert de bal door een tackle van achteren. Minga passt de bal zonder na te denken. Eiro rent richting de bal. Eiro probeert naar een medespeler te passen. Drumev geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Komber passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Quartiani de bal. Quartiani geeft de bal voor. Komber is nu in balbezit. Komber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ułamek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Quartiani de bal. Quartiani probeert naar een medespeler te passen. Komber rent richting de bal. Komber haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chudzio - Chelsea FC 0:1

30e minuut.
Klungelig pakt Eiro de bal. Czyrak onderschept slim de pass. Komber is nu in balbezit. Komber draait met de bal, schiet en ... Pyczółka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chudzio - Chelsea FC 0:2

33e minuut.
Centanni geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drumev met de inworp. Minga rent richting de bal. Minga geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Quartiani verovert de bal door een tackle van achteren. Quartiani geeft een lange en hoge pass. Eiro rent richting de bal. Eiro schiet op doel. Pyczółka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chudzio - Chelsea FC 0:3

39e minuut.
Pyczółka speelt de bal door. Quartiani rent richting de bal. Quartiani met een sublieme pass. Komber is nu in balbezit. Komber haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chudzio 73%, Chelsea FC 27%.
Chudzio - Chelsea FC 0:3

47e minuut.
Tararache raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rodzik komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Centanni neemt vlug de vrije trap. Garwoła kopt de bal weg. Quartiani probeert de bal aan de voet te houden. Komber bereikt de bal nog maar net als eerste. Komber haalt uit met een fantastische trap. Pyczółka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Łaszkiewicz speelt de bal door. Daar is Gilyán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minga rent richting de bal. Korodowski is nu in balbezit. Korodowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Rodzik neemt vlug de vrije trap. Komber is nu in balbezit. Eiro rent richting de bal. Eiro haalt uit met een fantastische trap. Pyczółka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chudzio - Chelsea FC 0:4

67e minuut.
Komber rent richting de bal. Eiro rent richting de bal. Komber is nu in balbezit. Komber schiet op doel. Pyczółka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chudzio - Chelsea FC 0:5

71e minuut.
Zimnawoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev speelt de bal door. Komber rent richting de bal. Komber schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Drumev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumev passt de bal met de wreef. Komber bereikt de bal nog maar net als eerste. Komber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chudzio - Chelsea FC 0:6

83e minuut.
Minga probeert naar een medespeler te passen. Komber heeft problemen om de bal te vangen. Komber speelt de bal door. Eiro rent richting de bal. Eiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Quartiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komber bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Drumev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Łaszkiewicz controleert de bal met de borst. Ułamek probeert naar een medespeler te passen. Eiro rent richting de bal. Eiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Doeltrap. Pyczółka trapt de bal weg van het doel. Ułamek kopt de bal weg. Daar is Eiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chudzio - Chelsea FC 0:7

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Korodowski de bal onder controle te krijgen. Centanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiro verovert de bal door een tackle van achteren. Komber is nu in balbezit. Komber haalt uit met een fantastische trap. Pyczółka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Chudzio - Chelsea FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chudzio 73%, Chelsea FC 27%.
Chudzio - Chelsea FC 0:8