Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warsaw Nets Lechia 06 Mysłowice
424 Tactiek lwy
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 46.4
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Gjinali geeft de bal voor. Berriozábal rent richting de bal. Berriozábal passt de bal in één keer door. Bugatto heeft problemen om de bal te vangen. Bugatto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Bianchi probeert naar een medespeler te passen. Paasimies is nu in balbezit. Paasimies passt de bal in één keer door. Kaźmierkiewicz is nu in balbezit. Kaźmierkiewicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Jeleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Döbrögi verovert de bal door een tackle van achteren. Döbrögi passt de bal in één keer door. Łagódka geeft een lange en hoge pass. Bianchi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Łapanka rent richting de bal. Bugatto is nu in balbezit. Łapanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugatto rent richting de bal. Bugatto schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - Lechia 06 Mysłowice 0:1

15e minuut.
Pieńkoś is nu in balbezit. Pieńkoś geeft de bal voor. Bugatto is nu in balbezit. Bugatto haalt uit met een fantastische trap. Dini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - Lechia 06 Mysłowice 0:2

21e minuut.
Klungelig pakt Szalkowski de bal. Warać rent richting de bal. Szalkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bugatto rent richting de bal. Bugatto haalt uit met een fantastische trap. Dini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szalkowski is nu in balbezit. Szalkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - Lechia 06 Mysłowice 0:3

22e minuut.
Bianchi probeert naar een medespeler te passen. Döbrögi heeft problemen om de bal te vangen. Bugatto onderschept slim de pass. Bugatto haalt uit met een fantastische trap. Dini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Paasimies probeert naar een medespeler te passen. Weler is nu in balbezit. Weler speelt de bal door. Łagódka is nu in balbezit. Łagódka geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Ashcroft maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bianchi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - Lechia 06 Mysłowice 1:3

31e minuut.
Szalkowski heeft problemen om de bal te vangen. Warać is nu in balbezit. Szalkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szalkowski draait met de bal, schiet en ... Dini probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Warać passt de bal zonder na te denken. Jeleń met een sublieme pass. Berriozábal probeert naar een medespeler te passen. Bugatto is nu in balbezit. Bugatto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gjinali met de inworp. Stodółka geeft een hoge lob. Weler kopt de bal weg. Łagódka heeft problemen om de bal te vangen. Łagódka geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warsaw Nets 55%, Lechia 06 Mysłowice 45%.
Warsaw Nets - Lechia 06 Mysłowice 1:3

67e minuut.
Gjinali onderschept slim de pass. Gjinali geeft de bal voor. Bugatto kopt de bal weg. Szalkowski rent richting de bal. Szalkowski draait met de bal, schiet en ... Dini bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Berriozábal neemt de hoekschop. Daar is Bugatto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łapanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapanka draait met de bal, schiet en ... Dini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Warać de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - Lechia 06 Mysłowice 1:4

75e minuut.
Nawoj geeft de bal voor. Szalkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Pieńkoś de bal. Bugatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugatto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - Lechia 06 Mysłowice 1:5

81e minuut.
Weler is nu in balbezit. Weler met een sublieme pass. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka geeft de bal voor. Dębek kopt de bal weg. Ashcroft kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Berriozábal speelt de bal door. Daar is Łapanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łapanka speelt de bal door. Bugatto rent richting de bal. Bugatto draait met de bal, schiet en ... Dini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Gjinali rent richting de bal. Gjinali geeft een lange en hoge pass. Domide probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bugatto is nu in balbezit. Bugatto geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Misierewicz neemt vlug de vrije trap. Berriozábal is nu in balbezit. Berriozábal passt de bal met de wreef. Bugatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugatto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Łapanka de bal. Dini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bugatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugatto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warsaw Nets - Lechia 06 Mysłowice 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warsaw Nets 48%, Lechia 06 Mysłowice 52%.
Warsaw Nets - Lechia 06 Mysłowice 1:6