Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lechia 06 Mysłowice Warsaw Nets
lwy Tactiek 424
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 47.3
goed Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Na een snelle pass probeert Nawoj de bal onder controle te krijgen. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Nawoj ... Strafschop! Bianchi raakt geblesseerd tijdens het duel. Vrauwdeunt neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Ashcroft probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Berriozábal is nu in balbezit. Berriozábal geeft een hoge lob. Bugatto kopt de bal weg. Szalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Stodółka probeert naar een medespeler te passen. Łapanka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chwalony. Łapanka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Łapanka kan niet meer verder spelen. Siwiński komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Dębek passt de bal in één keer door. Gjinali bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjinali passt de bal met de wreef. Bugatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugatto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia 06 Mysłowice 56%, Warsaw Nets 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lechia 06 Mysłowice - Warsaw Nets 0:0

48e minuut.
Gjinali speelt de bal door. Szalkowski rent richting de bal. Szalkowski passt de bal met de wreef. Bugatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugatto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Łagódka speelt de bal door. Klungelig pakt Vrauwdeunt de bal. Vrauwdeunt geeft een hoge lob. Paasimies bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasimies schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Misierewicz geeft een lange en hoge pass. Schóber kan de bal niet met de borst controleren. Domide speelt de bal door. Paasimies is nu in balbezit. Paasimies geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Gjinali verovert de bal door een tackle van achteren. Gjinali geeft een lange en hoge pass. Szalkowski rent richting de bal. Szalkowski haalt uit met een fantastische trap. Dini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia 06 Mysłowice - Warsaw Nets 1:0

90e minuut.
Łagódka geeft een hoge lob. Misierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianchi onderschept slim de pass. Bianchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lechia 06 Mysłowice - Warsaw Nets 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia 06 Mysłowice 64%, Warsaw Nets 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lechia 06 Mysłowice - Warsaw Nets 1:1