Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea FC FC Ciderland
3:2:3:2 off Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 26.3
excellent Schieten average
adequate Passen weak
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Quartiani speelt de bal door. Komber bereikt de bal nog maar net als eerste. Komber passt de bal zonder na te denken. Del Gamba rent richting de bal. Del Gamba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - FC Ciderland 1:0

3e minuut.
Quartiani probeert naar een medespeler te passen. Lippke met een sublieme pass. Drumev probeert naar een medespeler te passen. Del Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Gamba draait met de bal, schiet en ... Pecka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Quartiani rent richting de bal. Quartiani met een sublieme pass. Komber met een sublieme pass. Del Gamba rent richting de bal. Del Gamba draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Komber is nu in balbezit. Komber geeft een lange en hoge pass. Del Gamba is nu in balbezit. Del Gamba draait met de bal, schiet en ... Pecka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - FC Ciderland 2:0

18e minuut.
Lewicki heeft problemen om de bal te vangen. Minga kopt de bal weg. Daar is Bruzda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komber is nu in balbezit. Komber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - FC Ciderland 3:0

20e minuut.
Ułamek met een sublieme pass. Drumev rent richting de bal. Drumev probeert naar een medespeler te passen. Del Gamba rent richting de bal. Del Gamba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Del Gamba speelt de bal door. Ułamek rent richting de bal. Ułamek speelt de bal door. Komber rent richting de bal. Komber draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Quartiani neemt de hoekschop. Komber rent richting de bal. Komber schiet op doel. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Ułamek onderschept slim de pass. Ułamek passt de bal met de wreef. Komber rent richting de bal. Komber schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dejko de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - FC Ciderland 4:0

30e minuut.
Komber is nu in balbezit. Komber passt de bal in één keer door. Del Gamba is nu in balbezit. Del Gamba haalt uit met een fantastische trap. Pecka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - FC Ciderland 5:0

37e minuut.
Chodakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Gamba verovert de bal door een tackle van achteren. Del Gamba speelt de bal door. Komber is nu in balbezit. Komber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Quartiani is nu in balbezit. Bruzda rent richting de bal. Quartiani verovert de bal door een tackle van achteren. Quartiani geeft een hoge lob. Drumev geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rodzik geeft de bal voor. Klungelig pakt Dejko de bal. Komber is nu in balbezit. Komber schiet op doel. Pecka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - FC Ciderland 6:0

43e minuut.
Maguire rent richting de bal. Drumev onderschept slim de pass. Drumev passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Komber de bal. Komber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea FC 21%, FC Ciderland 79%.
Chelsea FC - FC Ciderland 6:0

51e minuut.
Daar is Minga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minga probeert naar een medespeler te passen. Del Gamba is nu in balbezit. Del Gamba draait met de bal, schiet en ... Lippke probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - FC Ciderland 7:0

52e minuut.
Daar is Rodzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodzik passt de bal in één keer door. Quartiani geeft de bal voor. Del Gamba is nu in balbezit. Del Gamba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Quartiani kopt de bal weg. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga geeft de bal voor. Del Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Gamba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Drumev met de inworp. Minga geeft de bal voor. Komber bereikt de bal nog maar net als eerste. Komber draait met de bal, schiet en ... Pecka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pecka trapt de bal weg. Ułamek kopt de bal weg. Del Gamba rent richting de bal. Del Gamba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pachel passt de bal in één keer door. Del Gamba rent richting de bal. Del Gamba speelt de bal door. Komber rent richting de bal. Komber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - FC Ciderland 8:0

66e minuut.
Ułamek speelt de bal door. Klungelig pakt Del Gamba de bal. Komber is nu in balbezit. Komber haalt uit met een fantastische trap. Pecka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - FC Ciderland 9:0

71e minuut.
Dejko rent richting de bal. Komber onderschept slim de pass. Komber passt de bal met de wreef. Quartiani geeft de bal voor. Drumev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Quartiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Komber probeert naar een medespeler te passen. Del Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Gamba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - FC Ciderland 10:0

74e minuut.
Lewicki geeft een hoge lob. Rodzik kopt de bal weg. Komber bereikt de bal nog maar net als eerste. Quartiani geeft een lange en hoge pass. Del Gamba springt en kopt de bal. Pecka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - FC Ciderland 11:0

77e minuut.
Maguire is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drumev met de inworp. Daar is Ułamek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ułamek geeft een hoge lob. Pecka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Komber is nu in balbezit. Komber schiet op doel. Pecka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - FC Ciderland 12:0

79e minuut.
Komber is nu in balbezit. Komber passt de bal zonder na te denken. Del Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Gamba draait met de bal, schiet en ... Pecka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Komber is nu in balbezit. Komber haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Bruzda is nu in balbezit. Quartiani verovert de bal door een tackle van achteren. Quartiani geeft een hoge lob. Del Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Gamba schiet op doel. De bal raakt de paal. Quartiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Quartiani geeft een lange en hoge pass. Del Gamba springt en kopt de bal. Pecka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - FC Ciderland 13:0

88e minuut.
Quartiani onderschept slim de pass. Komber bereikt de bal nog maar net als eerste. Komber geeft de bal voor. Del Gamba is nu in balbezit. Del Gamba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - FC Ciderland 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea FC 13%, FC Ciderland 87%.
Chelsea FC - FC Ciderland 14:0