Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Przymorze liverpool gostale
532,1 Tactiek liverpool
64% Balbezit 36%
21% Spel op eigen helft 79%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 39
formidable Schieten adequate
solid Passen good
excellent Verdedigen adequate


6e minuut.
Marthaler onderschept slim de pass. Gobinet geeft een lange en hoge pass. Kaszubski kopt de bal weg. Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap. Tarnawski bokst de bal weg.

8e minuut.
Marthaler is nu in balbezit. Czerwiński rent richting de bal. Marthaler is nu in balbezit. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński draait met de bal, schiet en ... Tarnawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kaszubski is nu in balbezit. Kaszubski schiet op doel. Chkaf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tarnawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Czerwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Davis is nu in balbezit. Marthaler onderschept slim de pass. Marthaler speelt de bal door. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński schiet op doel. Tarnawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czerwiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Francuz komt bij de bal en schiet. Kaszubski krijgt zijn hoofd ertegen. Tarnawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czerwiński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przymorze - liverpool gostale 1:0

19e minuut.
Davis rent richting de bal. Czerwiński onderschept slim de pass. Czerwiński passt de bal zonder na te denken. Marthaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Marthaler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przymorze - liverpool gostale 2:0

21e minuut.
Kaszubski geeft een hoge lob. Sapek rent richting de bal. Czerwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwiński schiet op doel. Tarnawski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bandeira de Mello met een snelle inworp. Marthaler rent richting de bal. Marthaler haalt uit met een fantastische trap. Davis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bandeira de Mello neemt de hoekschop. Kaszubski kopt de bal weg. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap. Tarnawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Marthaler onderschept slim de pass. Marthaler geeft een hoge lob. Kaszubski kopt de bal weg. Klungelig pakt Czerwiński de bal. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Francuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Francuz passt de bal met de wreef. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński schiet op doel. Coposu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przymorze 24%, liverpool gostale 76%.
FC Przymorze - liverpool gostale 2:0

47e minuut.
Gobinet is nu in balbezit. Gobinet met een sublieme pass. Klungelig pakt Francuz de bal. Francuz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gobinet geeft de bal voor. Tarnawski probeert naar een medespeler te passen. Sapek kopt de bal weg. Kaszubski heeft problemen om de bal te vangen. Kaszubski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Nicpoń is nu in balbezit. Nicpoń passt de bal met de wreef. Daar is Marthaler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marthaler haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ylänen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Francuz rent richting de bal. Francuz geeft de bal voor. Daar is Davis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaszubski is nu in balbezit. Kaszubski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Marthaler verovert de bal door een tackle van achteren. Marthaler probeert naar een medespeler te passen. Kaszubski rent richting de bal. Kaszubski schiet op doel. Tarnawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przymorze - liverpool gostale 3:0

65e minuut.
Nicpoń verovert de bal door een tackle van achteren. Marthaler heeft problemen om de bal te vangen. Marthaler probeert naar een medespeler te passen. Kaszubski is nu in balbezit. Kaszubski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Gobinet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marthaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Marthaler geeft een lange en hoge pass. Kaszubski is nu in balbezit. Kaszubski draait met de bal, schiet en ... Tarnawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Davis is nu in balbezit. Marthaler onderschept slim de pass. Marthaler met een sublieme pass. Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski draait met de bal, schiet en ... Tarnawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przymorze - liverpool gostale 4:0

74e minuut.
Clostermann geeft de bal voor. Klungelig pakt Chkaf de bal. Kaszubski is nu in balbezit. Kaszubski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przymorze - liverpool gostale 5:0

82e minuut.
Czerwiński is nu in balbezit. Marthaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Marthaler geeft een lange en hoge pass. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński schiet op doel. Tarnawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Czerwiński rent richting de bal. Marthaler rent richting de bal. Marthaler passt de bal in één keer door. Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski draait met de bal, schiet en ... Tarnawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czerwiński is nu in balbezit. Czerwiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Przymorze - liverpool gostale 6:0

88e minuut.
Kuciel passt de bal in één keer door. Kaszubski is nu in balbezit. Kaszubski geeft een hoge lob. Czerwiński rent richting de bal. Czerwiński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Przymorze 18%, liverpool gostale 82%.
FC Przymorze - liverpool gostale 6:0