Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Magenta biały legion
magenta02 Tactiek h+
50% Balbezit 50%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
50.6 gemiddelde waardering 59.7
solid Schieten formidable
adequate Passen very good
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Kossowski met een sublieme pass. Cadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Curyło tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Curyło krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Mertiňák probeert naar een medespeler te passen. Losna rent richting de bal. Losna geeft een lange en hoge pass. Sladoljev maakt een snoekduik en kopt de bal. Pietrucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bola verovert de bal door een tackle van achteren. Bola geeft de bal voor. Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Curyło neemt vlug de vrije trap. Kuchta kopt de bal weg. Daar is Losna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losna geeft de bal voor. Sladoljev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
de Alcântara controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Joppich komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Daar is Kuchta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mertiňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertiňák passt de bal in één keer door. Sladoljev rent richting de bal. Sladoljev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tandecki kopt de bal weg. Kuchta rent richting de bal. Sladoljev is nu in balbezit. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Moskal is nu in balbezit. Moskal passt de bal met de wreef. de Alcântara rent richting de bal. de Alcântara draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - biały legion 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Magenta 64%, biały legion 36%.
KKS Magenta - biały legion 1:0

46e minuut.
Losna rent richting de bal. Losna passt de bal zonder na te denken. Sladoljev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladoljev draait met de bal, schiet en ... Pietrucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KKS Magenta - biały legion 1:1

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buzek met de inworp. Kossowski rent richting de bal. Kossowski passt de bal in één keer door. Spurna probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mertiňák rent richting de bal. Mertiňák passt de bal zonder na te denken. Sladoljev is nu in balbezit. Sladoljev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - biały legion 1:2

58e minuut.
Bąk geeft een lange en hoge pass. Sladoljev rent richting de bal. Sladoljev geeft de bal voor. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - biały legion 1:3

65e minuut.
Cadoni kopt de bal weg. de Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Słaboń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Słaboń krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Sladoljev draait met de bal, schiet en ... Bola probeert de bal aan de voet te houden. Tandecki is nu in balbezit. Tandecki geeft de bal voor. Kuchta springt en kopt de bal. Pietrucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Mertiňák speelt de bal door. Klungelig pakt Losna de bal. Losna passt de bal zonder na te denken. Sladoljev rent richting de bal. Sladoljev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kövér rent richting de bal. Kövér geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bąk met een snelle inworp. Tandecki geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Mertiňák kopt de bal weg. Losna probeert de bal met de borst te controleren. Losna probeert naar een medespeler te passen. Sladoljev heeft problemen om de bal te vangen. Sladoljev haalt uit met een fantastische trap. Pietrucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Tandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandecki passt de bal zonder na te denken. Mertiňák heeft problemen om de bal te vangen. Mertiňák geeft de bal voor. Kuchta springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Magenta 76%, biały legion 24%.
KKS Magenta - biały legion 1:3