Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KIEŁPINO 2006 The Power Sun
541MP Tactiek Sweep
40% Balbezit 60%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
47.7 gemiddelde waardering 49.2
redelijk Schieten solide
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


17e minuut.
Zaborski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kotarellas met de inworp. Nicolaescu geeft een lange en hoge pass. Regueiro maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Condruţ kopt de bal weg. Daar is Vavrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vavrek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bočkarev de bal. Bočkarev geeft een lange en hoge pass. Emczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Emczyński probeert naar een medespeler te passen. Quartiani kopt de bal weg. Buess rent richting de bal. Buess draait met de bal, schiet en ... Emczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KIEŁPINO 2006 - The Power Sun 0:1

41e minuut.
Bočkarev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pasquali rent richting de bal. Pasquali passt de bal met de wreef. Bočkarev rent richting de bal. Bočkarev geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Fontecha komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KIEŁPINO 2006 62%, The Power Sun 38%.
FC KIEŁPINO 2006 - The Power Sun 0:1

65e minuut.
Pasquali passt de bal in één keer door. Bočkarev rent richting de bal. Bočkarev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Regueiro de bal. Regueiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Meléndez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stafiera is nu in balbezit. Buess verovert de bal door een tackle van achteren. Buess haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Regueiro is nu in balbezit. Fayet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fayet passt de bal in één keer door. Buess rent richting de bal. Buess schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Nicolaescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bertoni komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Neeser met een harde bal richting middenveld. Meléndez kopt de bal weg. Daar is Bertoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rost is nu in balbezit. Rost schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC KIEŁPINO 2006 - The Power Sun 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KIEŁPINO 2006 43%, The Power Sun 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC KIEŁPINO 2006 - The Power Sun 1:1