Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nieskalani biały legion
1 Tactiek h+
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
39.1 gemiddelde waardering 51.8
matig Schieten uitstekend
matig Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Słaboń de bal onder controle te krijgen. Šalamunec rent richting de bal. Šalamunec passt de bal zonder na te denken. Al Khaleel rent richting de bal. Al Khaleel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - biały legion 1:0

5e minuut.
Chaves Monjardim is nu in balbezit. Mertiňák onderschept slim de pass. Mertiňák passt de bal met de wreef. Sladoljev is nu in balbezit. Sladoljev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sladoljev rent richting de bal. Kuchta rent richting de bal. Buffa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Buffa krijgt een gele kaart. Kuchta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tandecki wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nieskalani - biały legion 1:1

16e minuut.
Mertiňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertiňák geeft de bal voor. Sladoljev krijgt zijn hoofd ertegen. Öğüt onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tandecki met de inworp. Lepra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta onderschept slim de pass. Kuchta geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Sladoljev krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Konno bokst de bal weg. Buffa controleert de bal met de borst. Paal!

22e minuut.
Tandecki speelt de bal door. Kuchta is nu in balbezit. Sladoljev rent richting de bal. Sladoljev haalt uit met een fantastische trap. Konno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - biały legion 1:2

25e minuut.
Słaboń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mertiňák geeft de bal voor. Klungelig pakt Buffa de bal. Tandecki rent richting de bal. Tandecki schiet op doel. Konno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sladoljev is nu in balbezit. Sladoljev haalt uit met een fantastische trap. Konno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - biały legion 1:3

30e minuut.
Öğüt geeft de bal voor. Inworp. Słaboń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mertiňák geeft een hoge lob. Sladoljev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Öğüt geeft de bal voor. Curyło kopt de bal weg. Sladoljev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladoljev schiet op doel. Buffa probeert de bal aan de voet te houden. Konno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Tandecki passt de bal in één keer door. Kuchta is nu in balbezit. Sladoljev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladoljev haalt uit met een fantastische trap. Konno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - biały legion 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nieskalani 74%, biały legion 26%.
Nieskalani - biały legion 1:4

56e minuut.
Sladoljev met een sublieme pass. Mertiňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertiňák met een sublieme pass. Sladoljev is nu in balbezit. Sladoljev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kafarski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Tandecki geeft de bal voor. Konno speelt de bal door. Tandecki kopt de bal weg. Kuchta rent richting de bal. Kuchta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kupczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kupczyk met een sublieme pass. Buffa onderschept slim de pass. Kuchta heeft problemen om de bal te vangen. Kuchta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Mertiňák speelt de bal door. Chaves Monjardim verovert de bal door een tackle van achteren. Curyło speelt de bal door. Kafarski is nu in balbezit. Kafarski haalt uit met een fantastische trap. Konno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kafarski heeft problemen om de bal te vangen. Kafarski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Buitenspel voor Al Khaleel. Goede buitenspelval van de verdediging. Wright komt het veld opgelopen. Major komt het veld opgelopen. García komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Mertiňák is nu in balbezit. Mertiňák geeft de bal voor. Daar is Major, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta schiet op doel. Konno bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nieskalani 75%, biały legion 25%.
Nieskalani - biały legion 1:4