Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biały legion Nieskalani
h+ Tactiek 1
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
57.5 gemiddelde waardering 43.2
uitstekend Schieten matig
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Burek passt de bal met de wreef. Mertiňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertiňák passt de bal met de wreef. Sladoljev rent richting de bal. Sladoljev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Buffa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öğüt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bąk. Bąk krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Mertiňák passt de bal met de wreef. Kupczyk geeft een hoge lob. Lepra verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bereszyński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sladoljev krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bereszyński passt de bal zonder na te denken. Bąk is nu in balbezit. Öğüt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Öğüt krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Bąk draait met de bal, schiet en ... Öğüt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bereszyński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sladoljev krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Burek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burek met een sublieme pass. Mertiňák probeert naar een medespeler te passen. Sladoljev rent richting de bal. Sladoljev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - Nieskalani 1:0

25e minuut.
Bereszyński onderschept slim de pass. Bereszyński passt de bal in één keer door. Mertiňák is nu in balbezit. Mertiňák geeft een lange en hoge pass. Sladoljev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - Nieskalani 2:0

36e minuut.
Buffa is nu in balbezit. Bąk verovert de bal door een tackle van achteren. Bąk passt de bal zonder na te denken. Sladoljev is nu in balbezit. Sladoljev draait met de bal, schiet en ... Konno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bąk is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bereszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereszyński passt de bal in één keer door. Sladoljev rent richting de bal. Sladoljev schiet op doel. Konno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - Nieskalani 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biały legion 29%, Nieskalani 71%.
biały legion - Nieskalani 3:0

57e minuut.
Bereszyński met een sublieme pass. Kupczyk is nu in balbezit. Klungelig pakt Kupczyk de bal. Sladoljev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladoljev draait met de bal, schiet en ... Konno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Klungelig pakt Curyło de bal. Curyło speelt de bal door. Noica met een sublieme pass. Al Khaleel bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Khaleel draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Burek passt de bal in één keer door. Mertiňák heeft problemen om de bal te vangen. Mertiňák geeft een hoge lob. Bąk is nu in balbezit. Bąk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - Nieskalani 4:0

64e minuut.
Spurna probeert naar een medespeler te passen. Öğüt heeft problemen om de bal te vangen. Bąk is nu in balbezit. Bąk haalt uit met een fantastische trap. Konno probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Major komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Lepra verovert de bal door een tackle van achteren. Lepra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bereszyński met een snelle inworp. Bąk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Major de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bereszyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bąk rent richting de bal. Bąk geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Konno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Konno maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bereszyński is nu in balbezit. Bereszyński geeft de bal voor. Bąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąk draait met de bal, schiet en ... Konno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biały legion 23%, Nieskalani 77%.
biały legion - Nieskalani 4:0