Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cherry Wolf KKS Magenta
2021_x Tactiek magenta02
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 47.3
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


6e minuut.
Daar is Buzek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzek geeft een lange en hoge pass. de Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. de Alcântara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - KKS Magenta 0:1

10e minuut.
Veglio rent richting de bal. Veglio met een sublieme pass. Sauzée speelt de bal door. Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cherry Wolf - KKS Magenta 1:1

17e minuut.
Daar is Kossowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kossowski passt de bal zonder na te denken. Buzek heeft problemen om de bal te vangen. Buzek geeft de bal voor. Cadoni krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Brzeszczyński kopt de bal weg. Carmanhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadoni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cadoni krijgt een gele kaart. Carmanhani roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Carmanhani kan niet meer verder spelen. Koral komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Kövér rent richting de bal. Nam Dương verovert de bal door een tackle van achteren. Nam Dương passt de bal zonder na te denken. Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - KKS Magenta 2:1

37e minuut.
Kałkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Veglio de bal. de Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. de Alcântara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cherry Wolf - KKS Magenta 2:2

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pajewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cherry Wolf 45%, KKS Magenta 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cherry Wolf - KKS Magenta 2:2

46e minuut.
Sauzée probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nam Dương de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kossowski. Kossowski krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Soncin onderschept slim de pass. Soncin geeft de bal voor. Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ schiet op doel. Pietrucha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Głusejdo rent richting de bal. Głusejdo passt de bal met de wreef. Musuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Musuła geeft de bal voor. Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - KKS Magenta 3:2

65e minuut.
Díaz Blanco rent richting de bal. Kossowski speelt de bal door. Buzek rent richting de bal. Buzek met een sublieme pass. Cadoni is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cherry Wolf - KKS Magenta 3:3

76e minuut.
Klungelig pakt Bola de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nam Dương. Bola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Joppich komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Koral kopt de bal weg. Musuła met een sublieme pass. Koral probeert de bal aan de voet te houden. Musuła is nu in balbezit. Musuła geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Moskal rent richting de bal. Moskal passt de bal in één keer door. Soncin is nu in balbezit. de Alcântara onderschept slim de pass. de Alcântara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. de Alcântara schiet op doel. Jové probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - KKS Magenta 3:4

87e minuut.
Brzeszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. de Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Veglio bereikt de bal nog maar net als eerste. de Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. de Alcântara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de Alcântara is nu in balbezit. de Alcântara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - KKS Magenta 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cherry Wolf 42%, KKS Magenta 58%.
Cherry Wolf - KKS Magenta 3:5