Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zielona Śmierć The Power Sun
wypijesz i ty Tactiek Sweep
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.6 gemiddelde waardering 47
matig Schieten zeer goed
solide Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Rudecki is nu in balbezit. Buess verovert de bal door een tackle van achteren. Madroñero rent richting de bal. Buess verovert de bal door een tackle van achteren. Buess schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielona Śmierć - The Power Sun 0:1

5e minuut.
Mpondo met een sublieme pass. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta speelt de bal door. Moreira rent richting de bal. Moreira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Madroñero passt de bal zonder na te denken. Moreira rent richting de bal. Bertoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bertoni krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Moreira is nu in balbezit. Kotarellas verovert de bal door een tackle van achteren. Kotarellas probeert naar een medespeler te passen. Bočkarev rent richting de bal. Bočkarev geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Miriuţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Viza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Distefani speelt de bal door. Vlatković kan de bal niet met de borst controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bočkarev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Regueiro krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielona Śmierć - The Power Sun 0:2

36e minuut.
Ustael kopt de bal weg. Rudecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudecki passt de bal met de wreef. Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielona Śmierć - The Power Sun 1:2

38e minuut.
Vinent geeft een hoge lob. Daar is Vlatković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buess is nu in balbezit. Buess haalt uit met een fantastische trap. Miriuţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielona Śmierć - The Power Sun 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielona Śmierć 55%, The Power Sun 45%.
Zielona Śmierć - The Power Sun 1:3

46e minuut.
Regueiro passt de bal zonder na te denken. Ustael rent richting de bal. Buess onderschept slim de pass. Buess schiet op doel. Miriuţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Fontecha passt de bal met de wreef. Bočkarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bočkarev passt de bal met de wreef. Buess rent richting de bal. Buess schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Miriuţă trapt de bal weg. Madroñero rent richting de bal. Madroñero probeert naar een medespeler te passen. Moreira rent richting de bal. Moreira draait met de bal, schiet en ... Zyguła bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Distefani geeft de bal voor. Bočkarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bočkarev geeft een lange en hoge pass. Buess bereikt de bal nog maar net als eerste. Buess draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Moreira rent richting de bal. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta passt de bal zonder na te denken. Moreira is nu in balbezit. Moreira draait met de bal, schiet en ... Zyguła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rudecki zal de hoekschop nemen. Moreira maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mpondo is nu in balbezit. Mpondo passt de bal met de wreef. Villalta speelt de bal door. Moreira is nu in balbezit. Moreira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Mpondo met een sublieme pass. Rudecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudecki passt de bal zonder na te denken. Moreira rent richting de bal. Moreira schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Villalta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madroñero is nu in balbezit. Madroñero passt de bal in één keer door. Moreira is nu in balbezit. Moreira haalt uit met een fantastische trap. Zyguła bokst de bal weg.

71e minuut.
Zyguła trapt de bal weg. Rudecki kopt de bal weg. Bertoni rent richting de bal. Moreira verovert de bal door een tackle van achteren. Moreira haalt uit met een fantastische trap. Paal!

76e minuut.
Madroñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madroñero geeft de bal voor. Klungelig pakt Bertoni de bal. Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielona Śmierć 44%, The Power Sun 56%.
Zielona Śmierć - The Power Sun 1:3