Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nieskalani KKS Magenta
1 Tactiek magenta02
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
9 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
41.8 gemiddelde waardering 47.8
adequate Schieten very good
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


4e minuut.
Díaz Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Blanco geeft de bal voor. Buzek rent richting de bal. Buzek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - KKS Magenta 0:1

7e minuut.
de Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Noica onderschept slim de pass. Noica probeert naar een medespeler te passen. Al Khaleel is nu in balbezit. Al Khaleel schiet op doel. Pietrucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Buffa geeft een lange en hoge pass. Czaplewski rent richting de bal. Czaplewski geeft de bal voor. Cadoni is nu in balbezit. Cadoni draait met de bal, schiet en ... Konno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Díaz Blanco met een sublieme pass. Daar is Cadoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, García moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! García schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Cadoni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buzek wilt de vrije trap nemen. Konno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cadoni krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - KKS Magenta 0:2

27e minuut.
de Alcântara passt de bal zonder na te denken. Buzek rent richting de bal. Buzek passt de bal zonder na te denken. Díaz Blanco is nu in balbezit. Díaz Blanco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kossowski kopt de bal weg. Buzek is nu in balbezit. Buzek met een sublieme pass. de Alcântara is nu in balbezit. de Alcântara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Díaz Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Blanco probeert naar een medespeler te passen. Buzek is nu in balbezit. Buzek haalt uit met een fantastische trap. Konno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - KKS Magenta 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nieskalani 68%, KKS Magenta 32%.
Nieskalani - KKS Magenta 0:3

53e minuut.
Moskal rent richting de bal. Moskal met een sublieme pass. de Alcântara rent richting de bal. de Alcântara passt de bal met de wreef. Moskal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Buzek passt de bal met de wreef. Wright onderschept slim de pass. Buffa rent richting de bal. Cadoni onderschept slim de pass. Cadoni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Buzek is nu in balbezit. Wright schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Buzek raakt geblesseerd tijdens het duel. Janczylik komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Díaz Blanco geeft een lange en hoge pass. Daar is Buffa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - KKS Magenta 0:4

69e minuut.
Buzek met een sublieme pass. Cadoni kan de bal niet met de borst controleren. Öğüt rent richting de bal. Cadoni onderschept slim de pass. Cadoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Konno trapt de bal weg van het doel. Maltež probeert naar een medespeler te passen. Anzuini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzuini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - KKS Magenta 1:4

71e minuut.
Kossowski probeert naar een medespeler te passen. Buzek rent richting de bal. Wright maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Wright moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wright schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

72e minuut.
Buffa geeft een hoge lob. Al Khaleel kopt de bal weg. Anzuini is nu in balbezit. Anzuini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - KKS Magenta 2:4

75e minuut.
Buffa geeft de bal voor. Noica heeft problemen om de bal te vangen. Noica speelt de bal door. Al Khaleel is nu in balbezit. Al Khaleel schiet op doel. Pietrucha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Al Khaleel rent richting de bal. Al Khaleel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - KKS Magenta 3:4

77e minuut.
Buzek kopt de bal weg. Öğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadoni onderschept slim de pass. Cadoni met een sublieme pass. Díaz Blanco speelt de bal door. Konno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Maltež probeert naar een medespeler te passen. Kałkowski is nu in balbezit. Al Khaleel onderschept slim de pass. Al Khaleel haalt uit met een fantastische trap. Pietrucha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nieskalani - KKS Magenta 4:4

82e minuut.
Anzuini rent richting de bal. Díaz Blanco begaat een overtreding. Anzuini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Major komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Janczylik kopt de bal weg. Díaz Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Blanco speelt de bal door. Buzek is nu in balbezit. Buzek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzek haalt uit met een fantastische trap. Konno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Janczylik geeft een hoge lob. Daar is Díaz Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz Blanco met een sublieme pass. Buzek is nu in balbezit. Buzek haalt uit met een fantastische trap. Konno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nieskalani 60%, KKS Magenta 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nieskalani - KKS Magenta 4:4