Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biały legion Cherry Wolf
h+ Tactiek 2021_x
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
58.3 gemiddelde waardering 51.8
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tandecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bąk rent richting de bal. Bąk geeft een lange en hoge pass. Kuchta is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tandecki zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sladoljev rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - Cherry Wolf 1:0

2e minuut.
Ursuţ speelt de bal door. Wachaczewski rent richting de bal. Wachaczewski passt de bal zonder na te denken. Tandecki heeft problemen om de bal te vangen. Tandecki geeft de bal voor. Jové bokst de bal weg. Sladoljev rent richting de bal. Sladoljev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - Cherry Wolf 2:0

15e minuut.
Mertiňák is nu in balbezit. Mertiňák speelt de bal door. Sladoljev is nu in balbezit. Sladoljev haalt uit met een fantastische trap. Bareja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Losna kopt de bal weg. Mertiňák rent richting de bal. Mertiňák probeert naar een medespeler te passen. Sladoljev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladoljev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Tandecki passt de bal zonder na te denken. Losna rent richting de bal. Losna passt de bal met de wreef. Sladoljev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladoljev schiet op doel. Jové kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Soncin met een sublieme pass. Bareja is nu in balbezit. Sladoljev verovert de bal door een tackle van achteren. Sladoljev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - Cherry Wolf 3:0

38e minuut.
Mertiňák bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mertiňák zal de hoekschop nemen. Sladoljev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - Cherry Wolf 4:0

40e minuut.
Sauzée zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Głusejdo is nu in balbezit. Głusejdo passt de bal in één keer door. Nam Dương is nu in balbezit. Nam Dương schiet op doel. Dorobanţu bokst de bal weg.

42e minuut.
Losna speelt de bal door. Mertiňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertiňák heeft problemen om de bal te vangen. Mertiňák geeft de bal voor. Kuchta krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biały legion 38%, Cherry Wolf 62%.
biały legion - Cherry Wolf 4:0

46e minuut.
Soncin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tandecki met een snelle inworp. Bąk geeft een lange en hoge pass. Sladoljev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - Cherry Wolf 5:0

48e minuut.
Burek bereikt de bal nog maar net als eerste. Burek geeft de bal voor. Tandecki kopt de bal weg. Sladoljev rent richting de bal. Sladoljev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - Cherry Wolf 6:0

58e minuut.
Ursuţ heeft problemen om de bal te vangen. Słaboń onderschept slim de pass. Słaboń passt de bal in één keer door. Sladoljev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladoljev draait met de bal, schiet en ... Jové kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Bąk geeft een lange en hoge pass. Losna rent richting de bal. Losna passt de bal met de wreef. Sladoljev is nu in balbezit. Sladoljev schiet op doel. Jové bokst de bal weg.

68e minuut.
Mertiňák speelt de bal door. Słaboń geeft de bal voor. Sladoljev is nu in balbezit. Sladoljev haalt uit met een fantastische trap. Jové maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - Cherry Wolf 7:0

69e minuut.
Nam Dương passt de bal in één keer door. Sauzée speelt de bal door. Klungelig pakt de Campos de bal. Mertiňák is nu in balbezit. Mertiňák met een sublieme pass. Jové verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sladoljev is nu in balbezit. Sladoljev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - Cherry Wolf 8:0

72e minuut.
Burek passt de bal in één keer door. Mertiňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertiňák met een sublieme pass. Sladoljev rent richting de bal. Sladoljev draait met de bal, schiet en ... Jové probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mertiňák geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sladoljev kopt de bal weg. Kuchta rent richting de bal. Kuchta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - Cherry Wolf 9:0

79e minuut.
Słaboń geeft een lange en hoge pass. Tandecki kopt de bal weg. Daar is Curyło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Losna speelt de bal door. Mertiňák rent richting de bal. Mertiňák probeert naar een medespeler te passen. Sladoljev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladoljev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Klungelig pakt Kuchta de bal. Soncin rent richting de bal. Soncin geeft een hoge lob. Curyło geeft een lange en hoge pass. Sladoljev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biały legion 28%, Cherry Wolf 72%.
biały legion - Cherry Wolf 9:0