Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JokerJesionka The Power Sun
541 Tactiek 343
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48 gemiddelde waardering 52
goed Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen formidabel


3e minuut.
Klungelig pakt Hvoynev de bal. Bočkarev rent richting de bal. Bočkarev passt de bal zonder na te denken. Pərvizzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Pərvizzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Żebro is nu in balbezit. Regueiro is nu in balbezit. Calota begaat een overtreding. Regueiro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rejman neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Remmos is nu in balbezit. Pigeon verovert de bal door een tackle van achteren. Hvalić is nu in balbezit. Hvalić haalt uit met een fantastische trap. Neeser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerJesionka - The Power Sun 1:0

39e minuut.
Hvalić heeft problemen om de bal te vangen. Jamgochyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamgochyan passt de bal in één keer door. Hvalić is nu in balbezit. Hvalić schiet op doel. Neeser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Pərvizzadə rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Jughashvili ... Strafschop! Pərvizzadə is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rejman kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Idland maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JokerJesionka - The Power Sun 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JokerJesionka 44%, The Power Sun 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JokerJesionka - The Power Sun 1:1

60e minuut.
Depaepe is nu in balbezit. Bočkarev probeert naar een medespeler te passen. Pigeon speelt de bal door. Hvalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hvalić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stewart komt het veld opgelopen. Stoisavljević komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pərvizzadə geeft de bal voor. Calota rent richting de bal. Żebro verovert de bal door een tackle van achteren. Żebro schiet op doel. Idland probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerJesionka - The Power Sun 1:2

70e minuut.
Marcodona komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Jughashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebro onderschept slim de pass. Żebro passt de bal in één keer door. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro haalt uit met een fantastische trap. Idland bokst de bal weg.

81e minuut.
Hvoynev passt de bal in één keer door. Pažin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bočkarev. Bočkarev krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Vavrek met een sublieme pass. Pərvizzadə geeft de bal voor. Żebro kopt de bal weg. Regueiro is nu in balbezit. Regueiro draait met de bal, schiet en ... Idland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerJesionka - The Power Sun 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JokerJesionka 44%, The Power Sun 56%.
JokerJesionka - The Power Sun 1:3