Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Power Sun biały legion
Sweep Tactiek h+
50% Balbezit 50%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 59.5
solid Schieten formidable
adequate Passen very good
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladoljev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu is nu in balbezit. Sladoljev verovert de bal door een tackle van achteren. Sladoljev haalt uit met een fantastische trap. Zrnić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Tandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandecki geeft de bal voor. Sladoljev is nu in balbezit. Sladoljev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - biały legion 0:1

7e minuut.
Jamgochyan geeft de bal voor. Regueiro kopt de bal weg. Buess rent richting de bal. Buess haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Power Sun - biały legion 1:1

11e minuut.
Inworp. Bąk met de inworp. Tandecki geeft een hoge lob. Sladoljev springt en kopt de bal. Zrnić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - biały legion 1:2

21e minuut.
Remmos geeft een lange en hoge pass. Losna rent richting de bal. Losna passt de bal met de wreef. Sladoljev heeft problemen om de bal te vangen. Sladoljev haalt uit met een fantastische trap. Zrnić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Losna probeert naar een medespeler te passen. Tandecki probeert naar een medespeler te passen. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta draait met de bal, schiet en ... Zrnić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - biały legion 1:3

43e minuut.
Jamgochyan geeft de bal voor. Inworp. Bąk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tandecki geeft een lange en hoge pass. Sladoljev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Power Sun 73%, biały legion 27%.
The Power Sun - biały legion 1:3

46e minuut.
Daar is Kaleas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaleas probeert naar een medespeler te passen. Vinent controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bąk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kuchta springt en kopt de bal. Zrnić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Vavrek onderschept slim de pass. Vavrek speelt de bal door. Buess bereikt de bal nog maar net als eerste. Buess haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Losna probeert naar een medespeler te passen. Tandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandecki probeert naar een medespeler te passen. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Nicolaescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kotarellas komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Spurna rent richting de bal. Tandecki geeft een lange en hoge pass. Kuchta kopt de bal weg. Sladoljev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladoljev schiet op doel. Zrnić bokst de bal weg.

63e minuut.
Remmos geeft een lange en hoge pass. Mertiňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertiňák geeft een lange en hoge pass. Sladoljev springt en kopt de bal. Zrnić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - biały legion 1:4

66e minuut.
Inworp. Fontecha komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Pasquali is nu in balbezit. Tandecki onderschept slim de pass. Tandecki met een sublieme pass. Sladoljev is nu in balbezit. Sladoljev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bąk verovert de bal door een tackle van achteren. Bąk geeft een lange en hoge pass. Jamgochyan kan de bal niet met de borst controleren. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Power Sun - biały legion 1:5

82e minuut.
Bąk met een sublieme pass. Pasquali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquali passt de bal met de wreef. Bąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sladoljev kan de bal niet met de borst controleren. Losna is nu in balbezit. Losna passt de bal in één keer door. Sladoljev rent richting de bal. Sladoljev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Jamgochyan rent richting de bal. Tandecki onderschept slim de pass. Tandecki met een sublieme pass. Sladoljev rent richting de bal. Sladoljev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Power Sun 74%, biały legion 26%.
The Power Sun - biały legion 1:5