Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biały legion The Power Sun
h+ Tactiek 343
48% Balbezit 52%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.4 gemiddelde waardering 54.1
excellent Schieten very good
very good Passen adequate
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Mertiňák passt de bal in één keer door. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk passt de bal in één keer door. Bąk rent richting de bal. Bąk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - The Power Sun 1:0

10e minuut.
Słaboń rent richting de bal. Pərvizzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Pərvizzadə geeft een lange en hoge pass. Regueiro krijgt zijn hoofd ertegen. Dorobanţu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
biały legion - The Power Sun 1:1

17e minuut.
Bąk kopt de bal weg. Sladoljev is nu in balbezit. Jamgochyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sladoljev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tandecki komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - The Power Sun 2:1

21e minuut.
Kupczyk speelt de bal door. Remmos geeft een hoge lob. Żebro rent richting de bal. Żebro draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
biały legion - The Power Sun 2:2

23e minuut.
Burek probeert naar een medespeler te passen. Bąk is nu in balbezit. Bąk passt de bal in één keer door. Sladoljev rent richting de bal. Sladoljev haalt uit met een fantastische trap. Zrnić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Tandecki passt de bal in één keer door. Sladoljev rent richting de bal. Rejman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sladoljev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sladoljev legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Zrnić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Tandecki onderschept slim de pass. Tandecki probeert naar een medespeler te passen. Słaboń probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sladoljev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sladoljev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mertiňák probeert naar een medespeler te passen. Tandecki rent richting de bal. Tandecki passt de bal in één keer door. Bąk is nu in balbezit. Bąk schiet op doel. Zrnić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jamgochyan is nu in balbezit. Sladoljev onderschept slim de pass. Sladoljev schiet op doel. Zrnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Inworp. Tandecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Remmos rent richting de bal. Bąk onderschept slim de pass. Bąk geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rejman is nu in balbezit. Rejman passt de bal met de wreef. Kupczyk geeft een hoge lob. Bąk is nu in balbezit. Bąk schiet op doel. Zrnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biały legion 28%, The Power Sun 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
biały legion - The Power Sun 2:2

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zrnić niet meer kan verder spelen. Neeser komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Mertiňák met de inworp. Słaboń geeft een hoge lob. Bąk is nu in balbezit. Sladoljev rent richting de bal. Sladoljev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Słaboń onderschept slim de pass. Słaboń geeft een lange en hoge pass. Sladoljev kopt de bal weg. Bąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Jamgochyan controleert de bal met de borst. Sladoljev rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Jamgochyan ... Strafschop! Sladoljev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sladoljev legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Słaboń probeert naar een medespeler te passen. Mertiňák rent richting de bal. Mertiňák probeert naar een medespeler te passen. Sladoljev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladoljev haalt uit met een fantastische trap. Neeser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - The Power Sun 3:2

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mertiňák met de inworp. Kupczyk speelt de bal door. Klungelig pakt Tandecki de bal. Tandecki draait met de bal, schiet en ... Neeser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Bąk verovert de bal door een tackle van achteren. Remmos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąk verovert de bal door een tackle van achteren. Bąk schiet op doel. Neeser maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Sladoljev rent richting de bal. Bąk is nu in balbezit. Sladoljev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąk is nu in balbezit. Bąk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Tandecki passt de bal zonder na te denken. Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk probeert naar een medespeler te passen. Sladoljev rent richting de bal. Sladoljev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Kaleas geeft een lange en hoge pass. Rejman kopt de bal weg. Słaboń controleert de bal met de borst. Remmos is nu in balbezit. Remmos schiet op doel. Dorobanţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Remmos geeft de bal voor. Regueiro rent richting de bal. Spurna verovert de bal door een tackle van achteren. Losna is nu in balbezit. Losna geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bočkarev met een sublieme pass. Pərvizzadə rent richting de bal. Burek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biały legion 35%, The Power Sun 65%.
biały legion - The Power Sun 3:2