Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JokerJesionka Cherry Wolf
Normal Tactiek 2021_x
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 51.5
adequate Schieten excellent
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Pietraszewski onderschept slim de pass. Pietraszewski geeft een hoge lob. Głusejdo met een sublieme pass. Ursuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursuţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
de Campos onderschept slim de pass. de Campos geeft de bal voor. Daar is Borbás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursuţ onderschept slim de pass. Ursuţ speelt de bal door. Banaszyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerJesionka - Cherry Wolf 0:1

14e minuut.
Marcodona kopt de bal weg. Soncin heeft problemen om de bal te vangen. Marcodona speelt de bal door. Zellweger is nu in balbezit. Zellweger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
de Campos verovert de bal door een tackle van achteren. de Campos geeft een lange en hoge pass. Wachaczewski kopt de bal weg. Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Nam Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Dương passt de bal zonder na te denken. Sauzée geeft een lange en hoge pass. Ursuţ kan de bal niet met de borst controleren. Ursuţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ursuţ probeert naar een medespeler te passen. Wachaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachaczewski speelt de bal door. Nam Dương rent richting de bal. Nam Dương haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Borbás verovert de bal door een tackle van achteren. Borbás geeft een lange en hoge pass. Bareja kopt de bal weg. Głusejdo geeft de bal voor. Nam Dương krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Wachaczewski speelt de bal door. Sivaram zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Modoni kopt de bal weg. Klungelig pakt Borbás de bal. Nam Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Dương draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
de Campos rent richting de bal. de Campos met een sublieme pass. Sauzée bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauzée met een sublieme pass. Nam Dương bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerJesionka - Cherry Wolf 0:2

41e minuut.
Musuła geeft de bal voor. Borbás kopt de bal weg. Klungelig pakt Nam Dương de bal. Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Marcodona is nu in balbezit. Głusejdo verovert de bal door een tackle van achteren. Głusejdo met een sublieme pass. Nam Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Dương schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JokerJesionka 67%, Cherry Wolf 33%.
JokerJesionka - Cherry Wolf 0:2

50e minuut.
Bareja geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pietraszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Modoni rent richting de bal. Modoni geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Daar is Musuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musuła met een sublieme pass. Borbás heeft problemen om de bal te vangen. Ursuţ rent richting de bal. Ursuţ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerJesionka - Cherry Wolf 0:3

56e minuut.
Sauzée haalt uit met een fantastische trap. Bulnes kopt de bal weg. Musuła probeert de bal met de borst te controleren. Nam Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Dương haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sauzée verovert de bal door een tackle van achteren. Sauzée speelt de bal door. Ursuţ probeert naar een medespeler te passen. Nam Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Dương schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerJesionka - Cherry Wolf 0:4

65e minuut.
Nam Dương probeert naar een medespeler te passen. Marcodona bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcodona met een sublieme pass. Daar is Nam Dương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nam Dương draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Musuła rent richting de bal. Musuła passt de bal in één keer door. Ursuţ probeert naar een medespeler te passen. Nam Dương rent richting de bal. Nam Dương schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
de Campos verovert de bal door een tackle van achteren. de Campos speelt de bal door. Sauzée probeert naar een medespeler te passen. Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerJesionka - Cherry Wolf 0:5

83e minuut.
Musuła is nu in balbezit. Musuła passt de bal met de wreef. Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ haalt uit met een fantastische trap. Banaszyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Veglio met een snelle inworp. Wachaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachaczewski geeft de bal voor. Nam Dương is nu in balbezit. Nam Dương draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wachaczewski zal de hoekschop nemen. Ursuţ rent richting de bal. Bulnes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ursuţ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ursuţ neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
JokerJesionka - Cherry Wolf 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JokerJesionka 70%, Cherry Wolf 30%.
JokerJesionka - Cherry Wolf 0:6