Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Magenta The Power Sun
magenta02 Tactiek Sweep
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 52.7
uitstekend Schieten solide
redelijk Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Buess is nu in balbezit. Kövér verovert de bal door een tackle van achteren. Brzeszczyński met een sublieme pass. de Alcântara is nu in balbezit. de Alcântara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Buzek probeert naar een medespeler te passen. Kossowski is nu in balbezit. Kossowski speelt de bal door. Cadoni is nu in balbezit. Cadoni schiet op doel. Zrnić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
de Alcântara passt de bal zonder na te denken. Buzek speelt de bal door. Cadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadoni schiet op doel. Zrnić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pietrucha niet meer kan verder spelen. Mystek komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Regueiro draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bola de bal onder controle te krijgen. Pasquali is nu in balbezit. Pasquali geeft de bal voor. Regueiro springt en kopt de bal. Mystek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buess bereikt de bal nog maar net als eerste. Buess draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - The Power Sun 0:1

39e minuut.
Bočkarev passt de bal in één keer door. Buess bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejman rent richting de bal. Rejman met een sublieme pass. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - The Power Sun 0:2

40e minuut.
Pajewski komt het veld opgelopen.

44e minuut.
de Alcântara passt de bal in één keer door. Cadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Remmos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Remmos krijgt een gele kaart. Cadoni raakt geblesseerd tijdens het duel. Cadoni legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - The Power Sun 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Magenta 39%, The Power Sun 61%.
KKS Magenta - The Power Sun 1:2

47e minuut.
Cadoni probeert de bal aan de voet te houden. Remmos rent richting de bal. Remmos passt de bal in één keer door. Buess bereikt de bal nog maar net als eerste. Buess draait met de bal, schiet en ... Mystek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Magenta - The Power Sun 1:3

48e minuut.
Bočkarev is nu in balbezit. Buzek onderschept slim de pass. Buzek speelt de bal door. Klungelig pakt de Alcântara de bal. de Alcântara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kaleas kopt de bal weg. Inworp. Moskal met een snelle inworp. de Alcântara is nu in balbezit. de Alcântara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Regueiro de bal. Bola onderschept slim de pass. Bola geeft de bal voor. Moskal speelt de bal door. Kossowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Buzek kopt de bal weg. Kossowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jamgochyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadoni is nu in balbezit. Cadoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fontecha komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Moskal bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskal passt de bal zonder na te denken. Daar is Kossowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadoni rent richting de bal. Cadoni draait met de bal, schiet en ... Zrnić bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moskal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cadoni krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Brzeszczyński rent richting de bal. Brzeszczyński passt de bal met de wreef. Jamgochyan is nu in balbezit. Cadoni onderschept slim de pass. Cadoni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. de Alcântara schiet op doel. Zrnić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joppich komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Kossowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Magenta 31%, The Power Sun 69%.
KKS Magenta - The Power Sun 1:3