Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biały legion FC KIEŁPINO 2006
h+ Tactiek 541MP
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
51.4 gemiddelde waardering 44.8
excellent Schieten adequate
very good Passen good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Curyło verovert de bal door een tackle van achteren. Fayet rent richting de bal. Kupczyk maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kupczyk naar de kleedkamers voor een vroege douche.

4e minuut.
Mertiňák met de inworp. Słaboń speelt de bal door. Daar is Mertiňák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mertiňák geeft een hoge lob. Sladoljev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Tandecki geeft een lange en hoge pass. Zaborski heeft problemen om de bal te vangen. Mertiňák is nu in balbezit. Mertiňák geeft een lange en hoge pass. Sladoljev krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zaborski geeft een hoge lob. Burek bereikt de bal nog maar net als eerste. Burek passt de bal zonder na te denken. Mertiňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertiňák geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sladoljev bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - FC KIEŁPINO 2006 1:0

33e minuut.
Bąk speelt de bal door. Zaborski rent richting de bal. Słaboń onderschept slim de pass. Słaboń geeft een lange en hoge pass. Sladoljev krijgt zijn hoofd ertegen. Emczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Mertiňák kopt de bal weg. Słaboń probeert naar een medespeler te passen. Mertiňák rent richting de bal. Mertiňák geeft een lange en hoge pass. Sladoljev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tandecki rent richting de bal. Tandecki geeft een lange en hoge pass. Sladoljev rent richting de bal. Sladoljev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - FC KIEŁPINO 2006 2:0

44e minuut.
Losna komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biały legion 29%, FC KIEŁPINO 2006 71%.
biały legion - FC KIEŁPINO 2006 2:0

57e minuut.
Stafiera is nu in balbezit. Stafiera geeft de bal voor. Słaboń kopt de bal weg. Sladoljev is nu in balbezit. Sladoljev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Curyło rent richting de bal. Curyło geeft de bal voor. Meléndez kan de bal niet met de borst controleren. Tandecki rent richting de bal. Tandecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Mertiňák is nu in balbezit. Mertiňák probeert naar een medespeler te passen. Losna is nu in balbezit. Losna haalt uit met een fantastische trap. Tishurova probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Jarmulski de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bąk met een snelle inworp. Tandecki geeft een lange en hoge pass. Losna springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Meléndez is nu in balbezit. Tandecki onderschept slim de pass. Tandecki geeft de bal voor. Losna is nu in balbezit. Losna draait met de bal, schiet en ... Emczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mertiňák met een snelle inworp. Daar is Słaboń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słaboń geeft een lange en hoge pass. Losna krijgt zijn hoofd ertegen. Emczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petric geeft de bal voor. Rost bereikt de bal nog maar net als eerste. Spurna verovert de bal door een tackle van achteren. Bąk geeft de bal voor. Sladoljev maakt een snoekduik en kopt de bal. Emczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Condruţ controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Curyło maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mertiňák rent richting de bal. Mertiňák geeft de bal voor. Sladoljev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Meléndez is nu in balbezit. Tandecki rent richting de bal. Tandecki met een sublieme pass. Słaboń rent richting de bal. Słaboń geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Sladoljev controleert de bal met de borst. Sladoljev passt de bal met de wreef. Losna is nu in balbezit. Losna draait met de bal, schiet en ... Emczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - FC KIEŁPINO 2006 3:0

83e minuut.
Tandecki met een snelle inworp. Bąk is nu in balbezit. Bąk geeft een lange en hoge pass. Sladoljev is nu in balbezit. Sladoljev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - FC KIEŁPINO 2006 4:0

87e minuut.
Jarmulski met een snelle inworp. Tandecki speelt de bal door. Losna rent richting de bal. Losna geeft een hoge lob. Sladoljev krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biały legion 28%, FC KIEŁPINO 2006 72%.
biały legion - FC KIEŁPINO 2006 4:0