Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KIEŁPINO 2006 biały legion
541MP Tactiek h+
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
46 gemiddelde waardering 59.2
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Tandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandecki passt de bal met de wreef. Bąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KIEŁPINO 2006 - biały legion 0:1

20e minuut.
Petric geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mertiňák met de inworp. Słaboń geeft een hoge lob. Bąk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Losna rent richting de bal. Losna passt de bal met de wreef. Tandecki rent richting de bal. Tandecki geeft een hoge lob. Sladoljev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Słaboń verovert de bal door een tackle van achteren. Słaboń speelt de bal door. Sladoljev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladoljev haalt uit met een fantastische trap. Emczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KIEŁPINO 2006 - biały legion 0:2

31e minuut.
Mertiňák passt de bal met de wreef. Tandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandecki passt de bal in één keer door. Bąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sladoljev passt de bal met de wreef. Daar is Bąk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tishurova is nu in balbezit. Bąk verovert de bal door een tackle van achteren. Bąk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ştefănuţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meléndez met een sublieme pass. Rost bereikt de bal nog maar net als eerste. Rost schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kupczyk rent richting de bal. Kupczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stafiera de bal. Bąk is nu in balbezit. Bąk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KIEŁPINO 2006 - biały legion 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KIEŁPINO 2006 76%, biały legion 24%.
FC KIEŁPINO 2006 - biały legion 0:3

48e minuut.
Tandecki geeft een hoge lob. Sladoljev kopt de bal weg. Daar is Bąk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bąk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KIEŁPINO 2006 - biały legion 0:4

49e minuut.
Mertiňák passt de bal in één keer door. Kupczyk is nu in balbezit. Mertiňák is nu in balbezit. Mertiňák geeft een lange en hoge pass. Sladoljev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Stafiera passt de bal in één keer door. Jarmulski is nu in balbezit. Jarmulski passt de bal zonder na te denken. Rost rent richting de bal. Rost draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mertiňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mertiňák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mertiňák met een snel genomen vrije trap. Sladoljev krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Spurna passt de bal met de wreef. Sladoljev rent richting de bal. Fayet maakt een afschuwelijke overtreding. Fayet krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Stafiera geeft de bal voor. Tandecki probeert naar een medespeler te passen. Petric bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąk onderschept slim de pass. Bąk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Losna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meléndez speelt de bal door. Rost bereikt de bal nog maar net als eerste. Rost draait met de bal, schiet en ... Dorobanţu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Mertiňák geeft een hoge lob. Spurna kopt de bal weg. Klungelig pakt Tandecki de bal. Tandecki geeft de bal voor. Sladoljev maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bereszyński komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Fayet geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Losna met de inworp. Tandecki geeft een lange en hoge pass. Sladoljev maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC KIEŁPINO 2006 - biały legion 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KIEŁPINO 2006 62%, biały legion 38%.
FC KIEŁPINO 2006 - biały legion 0:5