Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nieskalani The Power Sun
1 Tactiek 343
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42 gemiddelde waardering 54.3
adequate Schieten formidable
adequate Passen good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Jamgochyan is nu in balbezit. Jamgochyan geeft een lange en hoge pass. Lepra probeert naar een medespeler te passen. Al Khaleel is nu in balbezit. Al Khaleel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Buffa onderschept slim de pass. Buffa geeft de bal voor. Anzuini kopt de bal weg. Al Khaleel rent richting de bal. Al Khaleel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pərvizzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Pərvizzadə met een sublieme pass. Żebro is nu in balbezit. Żebro schiet op doel. Konno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - The Power Sun 0:1

27e minuut.
Jamgochyan geeft een lange en hoge pass. Lepra heeft problemen om de bal te vangen. Pərvizzadə rent richting de bal. Żebro rent richting de bal. Żebro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - The Power Sun 0:2

31e minuut.
Kaleas probeert naar een medespeler te passen. Rejman is nu in balbezit. Rejman met een sublieme pass. Żebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - The Power Sun 0:3

34e minuut.
Rejman is nu in balbezit. Rejman speelt de bal door. Żebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebro draait met de bal, schiet en ... Regueiro probeert de bal aan de voet te houden. Konno bokst de bal weg. Regueiro is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - The Power Sun 0:4

41e minuut.
Rejman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejman met een sublieme pass. Żebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebro haalt uit met een fantastische trap. Konno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - The Power Sun 0:5

44e minuut.
Remmos geeft de bal voor. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu is nu in balbezit. Dantschotter onderschept slim de pass. Dantschotter geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nieskalani 65%, The Power Sun 35%.
Nieskalani - The Power Sun 0:5

62e minuut.
Buffa rent richting de bal. Żebro verovert de bal door een tackle van achteren. Öğüt verovert de bal door een tackle van achteren. Pərvizzadə is nu in balbezit. Pərvizzadə haalt uit met een fantastische trap. Konno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - The Power Sun 0:6

68e minuut.
Lepra verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bočkarev met de inworp. Rejman is nu in balbezit. Rejman geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Rejman is nu in balbezit. Rejman passt de bal met de wreef. Buffa heeft problemen om de bal te vangen. Żebro onderschept slim de pass. Żebro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pərvizzadə is nu in balbezit. Pərvizzadə passt de bal met de wreef. Żebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebro schiet op doel. Konno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nieskalani - The Power Sun 0:7

82e minuut.
Inworp. Major komt het veld opgelopen. García komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Nicolaescu onderschept slim de pass. Nicolaescu met een sublieme pass. Żebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebro schiet op doel. Konno probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rejman onderschept slim de pass. Rejman geeft een hoge lob. Klungelig pakt García de bal. Żebro is nu in balbezit. Żebro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nieskalani 57%, The Power Sun 43%.
Nieskalani - The Power Sun 0:7