Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biały legion Zielona Śmierć
h+ Tactiek wypijesz i ty
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 48.3
uitstekend Schieten solide
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


21e minuut.
Kupczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk met een sublieme pass. Mertiňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertiňák geeft de bal voor. Sladoljev springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Vlatković geeft een hoge lob. Bąk kopt de bal weg. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupczyk onderschept slim de pass. Kupczyk geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Kuchta is nu in balbezit. Sladoljev rent richting de bal. Vlatković onderschept slim de pass. Tandecki rent richting de bal. Tandecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - Zielona Śmierć 1:0

30e minuut.
Gołuch geeft een lange en hoge pass. Burek heeft problemen om de bal te vangen. Słaboń speelt de bal door. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mpondo is nu in balbezit. Mpondo passt de bal met de wreef. Lăzărescu is nu in balbezit. Madroñero rent richting de bal. Madroñero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
biały legion - Zielona Śmierć 1:1

36e minuut.
Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta passt de bal zonder na te denken. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu haalt uit met een fantastische trap. Spurna probeert de bal aan de voet te houden. Dorobanţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biały legion 46%, Zielona Śmierć 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
biały legion - Zielona Śmierć 1:1

50e minuut.
Burek is nu in balbezit. Villalta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burek. Villalta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Madroñero komt bij de bal en schiet. Dorobanţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Słaboń speelt de bal door. Mertiňák speelt de bal door. Sladoljev rent richting de bal. Sladoljev schiet op doel. Karpel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biały legion - Zielona Śmierć 2:1

69e minuut.
Villalta met een sublieme pass. Bąk rent richting de bal. Bąk passt de bal met de wreef. Mertiňák is nu in balbezit. Mertiňák geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Tandecki de bal. Ustael met een sublieme pass. Tandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tandecki passt de bal in één keer door. Bąk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Słaboń geeft een hoge lob. Sladoljev bereikt de bal nog maar net als eerste. Distefani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sladoljev raakt geblesseerd tijdens het duel. Sladoljev neemt de penalty, wat een uithaal! Karpel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biały legion 35%, Zielona Śmierć 65%.
biały legion - Zielona Śmierć 2:1